Spørgsmål

Forfærdelig opdatering af Yousee App på LG TV


I dag har Yousee App’en til LG TV fået et helt nyt layout - ala netflix og TV2 play. 

Før kunne jeg komme i gang med at se mine favoritkanaler med et par tryk til højre tryk på fjernbetjeningen. Nu skal jeg navigere op og ned og til højre og venstre flere gange før kanalen er klar.

Det virker heller ikke længere at skifte kanal ved at trykke op og ned på kanal knappen og man kan heller ikke bruge kanal nummer længere. Kæmpe tilbageskridt!

Så flow tv supporten i den nye app er totalt fraværende. Det var besværligt og langsommeligt nok allerede, at skulle starte yousee appen for at se TV, men nu er det da helt håbløst. Det er en ommer yousee.


5 Kommentarer

Deres nye layout er fuldstændig håbløst, jeg har skrevet til deres support på Messenger, håber der er flere der gør det samme..

Omdømme 7
Badge +7

Hej @mrots og @Skvulp 

Først og fremmest tak for jeres feedback - den er meget brugbar for os. 

Appen er opdateret, så vi kører samme design på web, iOS og Android, men vi arbejder naturligvis løbende på at forbedre oplevelsen med vores app og jeg sender derfor også denne tråd videre til designerne på appen. 

Jeg kan foreslå at gå ind på web altså tv.yousee.dk (direkte link) og derinde lave en kanalsortering, som vil slå igennem på appen til dit tv også. Så ligger de kanaler du ser mest, som de første i kategorien “Mine tv-kanaler” samt i tv-guiden. 

Ha’ en god dag. 

Hej Kasper

Tak for,forslaget, men jeg har selvfølgelig sorteret mine kanaler allerede.

Det er bare så elendigt, at MINE KANALER ligger i bunden af alt det andet skrammel, som Yousee åbenbart mener skal være i Appen.

Før skulle jeg trykke Højre, Højre, Enter og så var jeg klar til at se TV.

Nu skal jeg trykke Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Ned, Højre, Enter for at se TV.

Og derefter kunne jeg trykke på 29 for at se Viasat Explorer - nu skal jeg trykke mindt 32 gange på Ned, Ned, Højre, Højre, …, Enter for at se samme kanal. Eller rode rundt i alle mulige menuer.

Som sagt virker Kanal op/ned knapper heller ikke mere - men i stedet skal man trykke på 5 forskellige knapper for at gøre det samme som man kunne med en knap før.

Desværre er min TV skærm ikke med touch, så ideen om at bruge samme App og navigation på alle platforme burde være skrinlagt fra starten.

 

Kunne man ikke som minimum flytte MINE KANALER op som det øverste på menuen - så ville det da være lidt mere tåleligt?

Omdømme 7
Badge +7

Hej @mrots

“Mine kanaler” skulle meget gerne kun ligge i omegnen af ca. 3 tryk ned altså i 3. række. 

Der arbejdes på at få p+ og p- til at virke i den nye app og foreslaget med at flytte “Mine kanaler” højere er godt og bragt videre😊

Ha’ en god dag.

Hej Kasper,

 

det undre mig at i gang på gang sender de her håbløse opdateringer ud.

igår var jeg vidne til hvordan min gamle far kæmper med at finde ud af hvor han skal navigere hen for st se flow TV.

det er en kæmpe ommer ligesom ved tidligere forsøg.

 

bh Michael.

Besvar