Forlæng ringetiden på din mobiltelefon


Omdømme 5
Badge +7
  • YouSee Forum Team
  • 1367 kommentarer
Føler du, det går lidt for stærkt før, din telefon viderestiller til din telefonsvarer, eller er du utroligt glad for din ringetone og vil høre den lidt længere, så er der hjælp at hente. Du kan nemlig med en kode på telefonen forlænge ringetiden, så den ikke sender opkaldet til telefonsvareren så hurtigt.

Der går som udgangspunkt 15 sekunder før ubesvarede opkald sendes til din voicemail. Du kan indstille din voicemail til at vente helt op til 30 sekunder, før den slår til.

Sådan gør du:
  • Tast: **61*20171717*11*TID# (TID kan være: 5, 10, 15, 20, 25 eller 30 sekunder)
  • Eksempelvis: **61*20171717*11*30# for at ændre voicemailtiden til 30 sekunder
  • Afslut ved tryk på opkaldsknappen på din telefon
Vær opmærksom på, at 20171717 i ovenstående eksempel er nummeret til telefonsvareren. Det er ikke sikkert, din telefonsvarer har samme nummer.

Du kan finde hjælp til forlænget ringetid og andre indstillinger af din YouSee Voicemail på denne side: https://kundeservice.yousee.dk/mobil/tjenester/voicemail/yousee

Hvis du har brug for noget yderligere hjælp, er du velkommen til at skrive her i tråden. Så kan det være, der sidder en bruger med noget god viden om det. 🙂

3 Kommentarer

Det funger ikke. Telefonen ringer op til Morten - 51100020. Morten er ved at være godt træt af at man ringer til ham!
Omdømme 3
Badge +1
Det funger ikke. Telefonen ringer op til Morten - 51100020. Morten er ved at være godt træt af at man ringer til ham!

Hej @sivida

Du har helt ret - 51100020 er for de flestes vedkommende ikke længere nummeret til vores kunders telefonsvarer. Jeg har rettet det i ovenstående vejledning. :)

For en god ordens skyld, så kan du finde nummeret til din telefonsvarer på ordrebekræftelsen ifm. oprettelse af dit mobilabonnement og på https://profil.yousee.dk

– Bare klik på klik dit mobilnummer, og kig under Indstillinger. Nummeret til din telefonsvarer står under Viderestilling. :)

Anna,
YouSee Forum Team
Omdømme 7
Badge +3
Hvis YouSees Voice Mail app er installeret på mobilen er det endnu lettede. Man kan indstille ringetiden direkte på mobilen i appens indstillinger.

Besvar