Spørgsmål

Yousee streamer - pause af live programmer virker ikke


Omdømme 1
Badge

Man kan ikke pause live udsendelser.

Vi oplever problemet både når man ser TV via:

- YouSee streamer

- indbygget app i LG TV

- I YouSee app på Android mobil

Ifølge dette link, så skal man kunne pause hvis man bruger Yousee Streamer eller TV boks, men hos os virker det ikke via Streamer (vi har ikke en TV boks, så ved ikke om det virker her).

https://yousee.dk/streamer

 

Note: Hvis jeg vælger at hoppe tilbage til starten programmet (så man ikke ser udsendelsen live), så kan man efterfølgende pause udsendelsen, men det er pænt irriterende, at man åbenbart ikke kan pause en live udsendelse.


1 Kommentar

Omdømme 6
Badge +8

Hej @AllYousee 

Først og fremmest, så er det rigtigt nok ikke muligt at pause live-tv på appen - dvs. der kan ikke pauses i live-tv på appen til LG og Android, så det er rigtigt nok kun på streameren at det skal kunne virke (af de enheder du har) 

Når det er sagt, så er det ikke muligt at pause på alle live-tv kanaler. 

Det er som udgangspunkt kun muligt at pause på live-tv på de kanaler hvor det også er muligt at spole uhindret i TV Arkiv. Altså, f.eks. DRs kanaler, nabolandskanalerne og lignende. 

Det er ikke muligt at pause live-tv på de kanaler hvor vi er underlagt nogle regler ifht. spoling. Det gælder f.eks. TV 2 samt TV3/Viaplay Group kanalerne. Så her vil du skulle benytte dig af den alternative løsning som du nævner, hvor du starter udsendelsen forfra. 

Besvar