Svar

Blokering af nummer


Badge

Hvis man har blokeret et telefonnummer, burde man vel ikke forstyrres af beskeder, som lyder: ”tlf.nr. xxxx…. har forgves forsgt at sende dig en MMS besked. Check venligst om din telefon understtter MMS og er korrekt sat op.”

Meningen med at blokere et nummer er jo, at man gerne vil være helt fri for henvendelser fra det pågældende telefonnummer. Så hvorfor generes man så alligevel af ovennævnte besked?

icon

Bedste svar af Kasper 5 December 2023, 12:10

Se original

2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +9

Læa her, det er muligt at få SMS selv om nummer er blokeret.

https://www.collectiveray.com/da/hvordan-man-sender-en-sms-til-en%2C-der-har-blokeret-dig-iphone-android

 

Sådan blokerer du SMS'er på Android:

På en Android skal du åbne din telefonapp og trykke på ikonet med de tre prikker i øverste, højre hjørne og vælge 'Indstillinger'. Tryk på 'Bloker numre'.

 

Sådan blokerer du sms'er på en iPhone

  1. Når du har en samtale/besked åben, skal du klikke på navnet øverst i samtalen. Tryk derefter på info-ikonet øverst til højre. 
  2. Tryk nu på navnet eller telefonnummeret for at se personens kontaktkort. 
  3. Rul nu ned og tryk så på Bloker. Personen er nu blokeret. 
Omdømme 7
Badge +9

Hej @ABLAR 

Når der foretages blokering af et nummer på en telefon, så blokeres der med optaget. Har man telefonsvarer aktiveret ved optaget, så får man den her SMS. Det er sådan systemet fungerer. 

Så umiddelbart skal du fjerne telefonsvarer ved optaget kald, hvis du vil undgå en SMS om telefonsvarer besked på blokeret nummer. 

 

Besvar