Yousee bondefanger fattige pensionister


Badge

Har netop konstateret, at Yousee i 2017 har kontaktet mine svigerforældre og solgt dem ‘verdens bedste pakke’.  De fik 20/2 bredbånd, mindste TV pakke, fastnet nr og 2 mobilabb med hhv 100 og 200Gb/md til en samlet pris på 1091 kr/md.

Sagen er bare, at de stort ikke bruger data på mobilerne og at huset har coax forbindelse.
De har således betalt mindst 16000 kr for meget i de forløbne år og tilmed fået en dårlig internetforbindelse til overpris.

Hvis du har pensionister i din omgangskreds, så husk at checke med dem hvad de betaler for.
Det er åbenbart telefonsælgere, der vil sælge dem hvad som helst uden tanke for hvad de har brug for.


3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +9

En 20/2 DSL forbindelse er faktisk det dårligste der fås, og ja prisen for en sådan er for høj. Det fås væsentligt bedre via Coax. Der er ingen grund til at have Mobilabonnementer med så meget Data, de fås heller ikke mere, det dyreste fra YS i dag er  Molbil fri, hvor første abonnement er Kr 279/måned, og det/de efterfølgende er Kr 149/måned.

Man skal lige være vågen og holde øje med hvad man har og hvad der kan fås.

Omdømme 7
Badge +9

Gør som mig, bestil aldrig noget over telefonen!

Men de bliver højest bundet i 6 måneder, og mindre er det bestildt over telefonen..

Omdømme 7
Badge +9

Det er tilbage i 2017, så det må formodes at det er anderledes nu. Der er intet i vejen med at ordne det over telefonen, man skal bare som i et tilfælde som dette følge med i hvad der skrives på deres sider, det gælder også ved anden telefon bestilling, så kan man fange hvis der er noget som ikke er som det er oplyst.

Besvar