yousee play / musik app til Windows Phone | YouSee Community

yousee play / musik app til Windows PhoneVis første besked

123 Kommentarer

Jeg har lige læst en artikkel i Version2 20. maj 2015, som måske kan have interesse for jer brugere med vindows Phone.

Det ser desværre ud til at Yousee ikke er ene om at komme langsomt ud af starthullerne. 

 At købe en Windows Phone er vist ikke det bedste valg man kan tage.. :(

Omdømme 4
Jeg er utrolig glad for min wp og det skal ikke være Yousee der bestemmer hvad jeg skal købe.Jeg har været i kontakt med Microsoft som fortæller mig at de to vigtigske grunde til at de opdaterer deres platforme er at deres kunder skal have den samme oplevelse uanset hvad de logger på.Den anden grund er at udviklere af apps kun skal oprette een app hvilket vil gøre det billigere at oprette og vedligeholde dem så jeg skal nok gøre Yousee opmærksom på det når windows10 er på banen.Jeg har den fulde pakke bredbånd og boks og jeg må sige at efter at boksen er blevet opdateret i 2014 erjeg godt tilfreds med Yousee iøvrigt.

med venlig hilsen

Flemming897

Har Windows phone I mange år og der er for dårlig at i ikke fører en APP til den hvornår kan jeg forvende at kunne bruge mit Yousee på min mobil

Rene

Omdømme 7
Badge +7
rlt skrev:
Har Windows phone I mange år og der er for dårlig at i ikke fører en APP til den hvornår kan jeg forvende at kunne bruge mit Yousee på min mobil

Rene

Mange år?

ja, det er ikke det eneste firma der bruger Lumia telefoner - hos NovoNordisk er det også en af de foretrukne telefoner for folket - topmanagement har iphone....

Jeg ville ikke eje en spist æble om så du ville give mig den, nej lad os så snart få de samme rettigheder på Windows Phone som andre har.

Omdømme 5
Badge +5
Problemet er desværre bare at andelen af Windows Phone brugere stadig er meget lille, og at en app til en ny platform koster mange penge og tid, især hvis den skal være ordenlig.

I lang tid var iOS også altid været prioriteret meget højere end Android. Nu er der flere og flere der også bruger Android og derfor prioriteres Android også højere nu, ikke kun hos YouSee, men også hos andre.

Jeg kunne desværre ikke finde danske tal, så her er tal fra Storbritannien og Tyskland.

Smartphone OS sales market share
Kilde: Smartphone OS sales market share - Kantar Worldpanel

Jeg må blot konstatere, at med ovenstående stastik for Tyskland og Storbritanien... vælger Yousee jo også selv omkring 10 % af markedet fra. og set i forhold til iphone's andel på udfra samme stastik 18 - 35 %, kan det jo undre, at Yousee ligger sådan på halen for det produkt.... Vi gider da ikke betale for et produkt vi ikke kan bruge...

Men det kan jo være at alle 10 % Windows brugere allerede har valgt Yousee fra. Men jeg overvejer da kraftigt at flytte hele vores IT pakke til et andet selskab.. Der er jo flere af de andre vor adgangen til musikstreamingen er noget bredere.. Og så får jeg alt hvad jeg har betalt for, det er jo ikke ligefrem billigt at være kunde her.

Det skulle jo lige være at man valgte ikke at ville servicere 10 % andre dele af befolkningen pga andre vilkår, så skulle Man høre ramaskriget og så ville direktøren nok få hænder op ad lommen.....

Det er simpelthen ikke godt nok, som det fremgår af tråden, er vi rigtig mange.  Det er jo ikke sådan, at vi får nedsat pris, da vi ikke kan få alt det vi betaler for. Jeg har kun en windows telefon og har ikke tænkt mig at invistere i andre talefoner eller tablet, men måske skulle jeg overveje at finde en anden udbyder.

VH

Steen

Omdømme 4
Jeg har skrevet adskillige gange om det her. Yousee skriver selv i et svar at man kan bruge sin gamle telefon

men min gamle Samsung kan heller ikke. Så foreslår de at man bruger sin tablet så for en måned siden købte jeg en og den overholder de krav der stilles.Desværre virker den heller ikke den kan sende til cromecast men

meningen var jo at jeg kunne se Yousee når jeg ikke var hjemme så det virker som om at Yousee ikke har styr på nogetsomhelst.NU hvor Windows 10 er kommet til alle platforme har Yousee ingen grund til ikke at udvikle den app især når TDC har skiftet direktør for at prøve at vende udviklingen med tabte kunder især hos Yousee.

Med venlig hilsen

Flemming897

Jeg talte med en medarbejder fra kundeservice i går, 18-08-2015. Her fik jeg at vide, at der pt. blev arbejdet på en app yousee play, der kan benyttes på windows phones. Kan dette bekræftes - og hvornår er der release på app'en?

Ekstra Bladet skriver flg. på forsiden.

"Alle Grundpakkekunder får i dag adgang til web-tv – det betyder at samtlige 1,1 mio tv-kunder nu kan tage deres kanaler med sig og se dem på mobil, tablet og pc."

Jeg ser frem til den længe ventede WP app. 🙂 Den må jo betyde at den er lige om hjørnet. Eller ??

Jeg har idag fået opdateret yousee app til windows phone ( den hvor man kan se sit forbrug , bland selv ) og der er kommet et nyt link til yousee musik. Trykker man på linket går den i windows store men finder ingenting.....

Har et lille håb om at der endelig sker noget:D

Jo men nu er vi i Danmark og venter en WP app som kan bruges. At sammenligne noget med UK/DE så kan du lige så godt sammenligne landenes bilpark - det er vel også direkte sammenligenligt....... NOT!!!

Omdømme 1
Badge
Det er lidt sjovt/underligt, YouSee kan sagtens godt finde ud af, at tilbyde og opdatere deres YouSee mobil app på Windows Phone, så hvorfor er det et problem med en YouSee Play app (eller hvad den nu kommer til at hedde i fremtiden)!?

Omdømme 1
Badge
Med den nye marketingssatsning kommer sloganet:

Se tv, film og serier. På alle dine skærme

Du kan se det hele på din mobil, tablet og pc. Overalt i Danmark.
Og på dit tv med en YouSee Plus-boks, AirPlay eller Chromecast.

Jeg håber YouSee snart vil levere den varen, da Windows Phone også er en mobil, der har en skærm. 🙂 Vi har ventet længe!

Omdømme 4
Her er lige et svar fra Yousee på Facebook: Der er desværre ikke nogen app på vej lige pt. - dermed ikke sagt at den aldrig kommer, men det er ikke noget vi kan love eller sige mere om på nuværende tidspunkt. Louise
Omdømme 4
Du har fuldstændig ret og det er ikke kun windows phone der ikke virker min gamle samsung kan heller ikke og den tablet jeg så købte kan heller ikke selv om den opfylder de krav Yousee stiller og der er rigtig mange kunder som os. Tdc koncernen tjente 3,12 milliarder i 1913 men har åbenbart ikke råd til at udvikle en app der virker alle steder. Deres reklame er ikke kun utroværdig den er direkte usand og de ved det. Jeg er ikke klar over om det er forbrugerstyrelsen eller forbrugerombudsmanden man skal klage til over denne reklame men det er der måske nogle der ved?

Med venlig hilsen

Flemming897

Omdømme 4
Måske er der håb forude...
Her er et svar på et konkret spørgsmål til en Windows Phone app:
"Vi er i gang med at udvikle en app der kan køre med Windows. Men vi har ikke på nuværende tidspunkt, en dato for hvornår den er klar."
/Michael
Vi glæder os...

Omdømme 1
Badge
Det er muligt de venter på frigivelsen af WP 10. Der bliver det vist nemmere at portere apps udviklet til f.eks. iphone. Eller også behøver de måske ikke flash mere på deres desktop app som så kan køre direkte på telefonen som om det var en pc. Så det er muligt det bare er det de venter på...

Hej,

Jeg har siddet og kigget lidt på den der Yousee app som vi savner..

Der findes en side som der er udviklet til mobil

hvis man åbner tv.yousee.dk er den tilpasset til en mobil browser..

så det eneste man faktisk mangler er at de skal lavet et plugind der virker til vores mobiler - det plugin der skal bruges i browseren hedder: "Verimatrix plugin" så det burde ikke være så svært for dem.. 

Man kan da håbe at det er på vej.

Der ligger allerede en Youbio til Windows 10 men det er kun til PC..

Mads

Omdømme 1
Badge
Noget nyt om Musik/TV app til os Windows Phone brugere, Yousee?

Kom nu ind i kampen Yousee. Lav nu den app til Windows. Dette ville klæ' jer.

Omdømme 2
Tja... så er den gal igen, med Yousee's markedsføring: "Med et adgangsgivende abonnement fra YouSee, kan du se film og serier på alle dine skærme; computer, tablet, smartphone og tv - både ude og hjemme. Vælg, om du vil have hjælp til YouSee film og serier på computer, eller på smartphone og tablet." Måske skulle forbrugerombudsmanden kigge lidt på YouSee's slogan, både på deres hjemmeside samt i TV-spots.

Det er direkte usandt, at sige at "du kan se film på alle mine skærme - hverken min Microsoft Lumia Windows 8.1 smartphone eller mit Somy 705 tv understøttes af YouSee TV & Film eller Musik...

Værre er det, at YouSee postulerer at de er i gang med at udvikle apps til Sony TV'et, for i så fald har de været igang med dette siden december 2013. Nu lyder den samme sang, at YouSee er i gang med at kigge på en app til Windows Phone.

Tror vi på dette, eller skal forbrugerombudsmanden ind over så vi kan får klarhed over ærlig eller falsk markedsføring !

Besvar