yousee play / musik app til Windows Phone | YouSee Community

yousee play / musik app til Windows PhoneVis første besked

123 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Karen

Jeg har selv en lumia 925, så jeg ved hvor "træls" det er, ikke at kunne høre musik på den. Vi må alle håbe, at YouSee læser disse indlæg, og gør sig den ulejlighed at få en app til Windows mobile.

Jeg havde håbet, at den kom som en julegave, men jeg blev desværre skuffet. :@

Omdømme 1
Jeg melder mig også lige på denne tråd. Jeg har lige købt en Nokia Lumia 1520, og endda skiftet mobilselskab til jer. Hvad kan det være at Yousee ikke reagerer på tråden, når der er så mange der kommenterer? Det er da dårlig kundeservice!

Hej DanielS1990

Jeg kan se du (og andre) er nyopretett og derfor har i jo nok overset hvilket forum i skriver i. Dette er et forum hvor vi kunder forsøger at hjælpe hinanden, og med mindre vi skriver noget sludder eller en ansat fra forumteamet, kan ryste op med en bedre forklaring, skal vi ikke regne med at de svarer. I denne tråd, som du sikkert har læst???,  kan du nederst på siden læse afsnittet " Husk, at YouSee ikke yder direkte support herinde"  "http://forum.yousee.dk/t5/Velkommen/bd-p/velkommenogregler  

Vil du være sikker på et svar eller en kommentar fra yousee, skal du ringe til Yousee, skrive på facebook eller skrive til dem via denne side.  

Jeg syns faktisk ikke det er dårlig kundeservice, at vi kunder har et sted hvor vi kan få afløb for frustrationer eller få hjælp af andre der sidder med de problemer, som en medarbejder måske ikke sidder med, og hvor de i begranset omfang blander sig i hvad vi mener om dem og deres produkter.    :D

Om jeg begriber hvordan de kan sælge en telefon, der i disse musik-tider ikke kan bruges af deres opreklamerede yousee musik app. fatter jeg ganske enkelt ikke. :@ :S

Omdømme 1
Dejligt at du forstår mine frustrationer :-)

Jeg vil også lige indskyde, at jeg ikke magtede at læse reglerne for forumet....

MEN - jeg fandt linket til dette forum, på Yousees facebook side. På facebook siden, står der højt og larmende "Du er også meget velkommmen til at stille dit spørgsmål på vores online forum på http://forum.yousee.dk/ hvor du kan få hjælp af andre YouSee kunder, samt YouSee ansatte." 

Når Yousee referere til et forum, og oven i købet skriver ".... samt YouSee ansatte", så antager jeg da også, at der er ansatte her inde, for at hjælpe. Jeg kan ydermere se, at der er en ansat der har besvaret tråden i starten - men han må jo have givet op under vejs - og det er dårlig kundeservice efter min mening. 

Jeg er udover denne fejl fra Yousees side, en tilfreds kunde. Jeg syntes bare ikke det er i orden, at de ikke gør noget mere for Windows Phone brugere :)

Omdømme 2
Det værste er når der kommer mail med :"er du kommet godt igang med play "  så føler man sig til grin . eller når telefonsælgerene prøver at sælge  noget der ikke findes : nemlig et mobil abb. med play til windowsphone. Ja, de ved ikke bedre , men helt lovligt er det vel ikke.

Omdømme 3
Nu har Yousee også smittet DR. DRs seneste radio app virker også kun for Iphone og android....

Yousee kan man jo lade være med at handle hos, men med DR er det straks værre. Check selv på http://www.dr.dk/Temaer/Mobil/2014/04/08/170942.htm

Omdømme 2
Der er andre firmaer som har samme politik. Hvor Windows bliver nedprioriteret.

Men disse firmaer har dog den service at de ikke negligerer windowsbrugere............

De har indrettet deres hjemmesider således at de kan bruges på browseren.

Det er ikke muligt med YouSee. Fordi YouSee benytter af "mouse over"-funktioner, som ordet siger er man er nødt til at bruge mus. Upraktisk med telefon og tablet.

Hjemmesider som yousee (YouPlay) bør tage højde for tablets og smartphones og gøre det muligt at klare sig uden "mouse over" funktioner.

Hvis det ikke det rentabelt udvikle en specifik App. Så må man vel kunne ændre den hjemmeside, som alligevel bliver serviceret, og få hjemmesiden revideret til en hjemmeside tilpasset tablets og smartphones.

MVH Jens

Omdømme 1
Jeg ser også Yousee laver en youseePlay app til windows phone.

I skriver at der ikke er retmange brugere, men man kan da se her i forumet at der er mange der efterspørger denne.

Send venligst budskabet videre til dem der sidder og prioriter!!!!!!!

Omdømme 4
Min kone og jeg har også lige købt 2 windows phone vi har yousee bredbånd så det er for dårligt at de ikke har en app men måske skulle man skifte til tdc.

Omdømme 4
jeg kan godt forudse at salget af windows phones vil vokse kraftigt efter at microsoft har meldt ud at deres nye windows 10 bliver gratis på alle deres platforme. Så i bør nok genoverveje at lave en app.

Omdømme 1
Må jeg spørge hvor i får jeres indtryk fra, for jeg som WP bruger er aldrig blevet spurgt. Ligesom der nok sidder mange andre ejere af en Windows telefon som bare ikke beklager sig.

Jeg synes i skulle se at få lavet en app og servicere alle jeres kunder, uanset antal. Vi betaler alle den samme høje pris for at se tv.

Kan kun tilslutte mig behovet om en Windows App til yousee. Behovet er der og har været der længe.

Omdømme 1
Jeg har lige skiftet fra TDC til Yousee på mobil løsningen for hele familen og er noget overrasket over at I ikke som TDC tilbyder yousee play til kunder som har en windows mobile. Det kan ikke være det store arbejde at kode TDc play om så den ligner yousee play. Det er meget af den samme struktur som ligger bagved.

Omdømme 1
Måske de lige skulle opdatere teksten på hjemmesiden

For at benytte YouSee Play skal du være på nettet med din pc, mobil eller tablet. Som YouSee Plus-kunde får du også adgang til Tv-arkivet, og mulighed for at starte udsendelser forfra på dit tv via din boks." Der burde stå undtagen Window mobile!!!!!!!:@

Omdømme 4
Jeg vil først sige tak til dem der har givet mig ret i at det er for dårligt at Yousee ikke har en app til windows phone. Jeg har før haft tdc tv og var fuldtud tilfreds med deres produkt men jeg er flyttet til et boligselskab hvor

jeg er bundet til Yousees grundpakke og som folkepensionist har jeg ikke råd til at smide over 1.700kr ud til

ingenting ellers havde jeg tdc tv nu.Nu læser eg at Yousee vil lave en app til cromecast og det giver mig en

grim mistanke til at Yousee åbenbart udelukker Microsoft til fordel for Google.

Skulle akkurat til at igangsætte en portering af mine 2 Telia numre til YouSee da det jo er rart at have TV/Internet og mobil samlet ét sted. Så var det jeg fik den mistanke at måske heller ikke YouSee anså det som besværet værd at investere tekniker timer i en Windows Phone App. Tænk, jeg fik ret!! Så nu lader jeg mine numre være hvor de er og lytter Spotify på min Windows Phone App :)

Omdømme 4
hej Nauclerus

Det er klogt af dig at beholde dine Telia abonnementer.Jeg har også beholdt mine to abonnementer

hos TDC.Underligt nok kan de godt lave en app til Windows phone så vi kan jo ikke gøre andet end at 

blive ved med at presse på så Yousee ændrer mening.

med venlig hilsen Flemming897.

Omdømme 1
Jeg tror ikke at TDC vil lave en app til Windowsphone foreløbig.

Derfor flytter vi hele familien over til Telenor, som også har både flere sendemaster og bedre dækning, hvor jeg bor.

Omdømme 1
Tror også jeg vil kigge efter alternativer, når Yousee er så arrogante mht. deres app udvikling.

Omdømme 4
Hej EAC

Du kan jo godt flytte til telenor men du har misforstået det lidt for TDC har en app til Windowsphone 

det er derfor uforståeligt at Yousee ikke vil oprette en.

Med venlig hilsen Flemming897.

Omdømme 3
Er der ikke en, der kan oprette en facebook gruppe til formålet?

Så kan vi se, hvor mange, der rent faktisk efterspørger en Windows Phone løsning, og på den måde få be- eller afkræftet Yousee's påstand. (har ikke selv facebook).

Og husk at Yousee ikke (nødvendigvis) læser det I skriver. Hvis det skal læses, skal der skrives en mail, skrive via facebook eller ringes. Se tidligere indlæg fra majah

Iøvrigt ville det være på sin plads, at de som ikke kan bruge play på mobilen, i stedet kunne køre offline via pc, så man kan tage med til udlandet/udenfor dækning.

Iøvrigt tilfreds kunde, men det er dybt uforståeligt at yousee ikke kan tage en kopi af TDC's løsning og sætte et Yousee logo på.

Omdømme 1
Beklager. Jeg mente også YouSee.

Omdømme 4
Hej Ericsteiner

Det var en god ide med at oprette en facebook gruppe,jeg er også en af de få der ikke er på facebook men som du skriver kan vi måske presse Yousee ad den vej.

Med venlig hilsen Flemming897

Jeg er med i kampen. Har nu lige skiftet alle husets mobil abonnementer til yousee og har nu samlet "alles" i yousee. Nu står min datter og jeg med en windowsphone!!! Helt ærligt kom nu ind i kampen.
Mvh
Omdømme 4
hej Kasper

I har da ingen problemer med at fortælle om alt det i kan i Yousee i jeres tv reklamer,men det gælder altså ikke

de kunder som har Windowsphone.Det kan da ikke passe at jeg skal bruge min gamle mobil med en lille skærm når jeg har en dejlig 5tommer skærm på min nye telefon.når i sælger Windows fra jeres butikker så 

må i da også give de kunder de samme muligheder som alle andre ellers er i utroværdige.

Med venlig hilsen Flemming897

Besvar