Yousee Musik er lang tid om at starte | YouSee Community

Yousee Musik er lang tid om at starte


Efter at være blevet flyttet over fra TDC play musik til Yousee musik, oplever jeg at både Android app'en og IPad app'en er markant langsommere om at starte. Typisk skal jeg vente 20-30 sekunder. Det virker helt håbløst. Med den gamle app var det et spørgsmål om et par sekunder.


7 Kommentarer

Samme problem? Jeg vælger en sang på min pc - den starter efter 30 sekunders venten. Når først musikken spiller, er der intet problem. Har forsøgt at skifte DNS uden held (både Googles og TDCs hæderkronede ns3.tele.dk). Jeg benytter Yousee 50/10 over Coax. Mistænker noget servicelogin latenstid - evt ift Yousee Musik indholdsleverandør LLNW, men ved ikke hvad jeg ellers skal kigge efter. Nogen forslag?
Samme problem her, ca 30 sekunder før en sang starter også mellem enkelte sange i en playlist
Samme her! En playlist er nærmest uanvendelig, når der er 30 sekunders pause mellem numrene.

Som jeg husker det, begyndte problemet for ca. 1-2 måneder siden. Jeg er desværre usikker på, om det faldt sammen med skift fra TDC bredbånd (20/2 ADSL) til Yousee 50/10, eller det var da man opdaterede afspilleren. Anyway - problemet er tilstede hos mig på Windows 10 Home- og pro, og på Internet Explorer, Edge og Chrome browsere.
Problemet måske fundet - kan omgås hvis det er magen til mit herunder:
På min SAGEMF@ST 3686 AC W kabelmodem er der en indstilling under fanen Firewall, hvor dens agressivitet (antal tilladte udadgående porte) kan indstilles til Off, Low, Medium og High; hvis den står til Medium eller High optræder forsinkelsen på 45 sekunder. Ved Low eller Off spiller sangene straks.
Problemet løst:

YouSee musik kører bruger RTMP til at streame musikken og det kører standard på port 1935. Hvis der er lukket for den (og det var der i mit tilfælde) får den først timeout efter ca. 30 sek hvorefter den prøver på via SSL på port 443.

Så: Luk op for port 1935, men kære YouSee, hvorfor den lange timeout?
Jeg har prøvet 324405 forslag uden success. Er der nogen som har fixet problemen? Mvh, Nicolas
Nicolas, udover nævnte problem, der optræder ved sangens begyndelse og imellem sangene, har jeg også bemærket at Chrome er langsom til at køre flash-siden (ikke til at tro, vel? Nu har jeg også en gammel bærbar som medie pc...) Responstiden på siden blev betydeligt nedbragt ved at køre Edge browseren istedet (nedbragt med 10-15 sek. per sidevisning - især billederne loadede langsomt)
vh Birger

Besvar