Afspilning af yousee musik på Samsung Wireless Audio | YouSee Community
Spørgsmål

Afspilning af yousee musik på Samsung Wireless Audio


I begejstring over Yousee musik på vores iPad og iPhone har vi købt en Samsung Wireless multiroom højtaler i den (uvidende) tro, at vi kunne afspille musikken på den. Vi opdager nu, at det ikke er muligt.
Så spørgsmålet er, om der er planer hos Yousee om at gøre det muligt at afspille Yousee musik via Samsung Multiroom app?
1310Jens

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej 1310Jens

Velkommen på forum! 🙂

Jeg kan se at du mangler svar her, men det er umiddelbart heller ikke noget brugerne kan svare på 🙂

Jeg har desværre ikke hørt, at vi skulle være undervejs med en understøttelse til denne platform på nuværende tidspunkt. Vi er dog altid på udkig efter spændende platforme, så dermed kan vi naturligvis ikke afvise det kommer.

Ligenu der er det Chromecast, SONOS og Airplay som vi understøtter.
Hej Kasper fra Yousee
Der er efterhånden mange som benytter Samsung Multiroom. Hvis I ikke begynder at understøtte dette mister I i hvert tilfælde én kunde om 30 dage. (Spotify prøveperiode)
Omdømme 7
Badge +7
Der er mange der efterspørger understøttelse af diverse platforme, men indtil videre er det kun de nævnte, tiden må ses an hvornår der kommer flere til.
Kære YOUSEE.
Det er ikke godt nok!!!
Nu har SAMSUNG, samt flere andre multiroom udbydere været på markedet i flere ÅR. (BOSE, NAD, DENON, PHILIPS, LG, BLUESOUND, ..., ...)
De har præsteret at kunne integere med DEEZER, TIDAL, NAPSTER, SPOTIFY samt en del andre.
Men I vil bare ikke lege med!!!
Enten kommer I med på vognen og får etableret en mulighed for at bruge den musik service som vi betaler for, eller jeg må opsige og flytte mine 5 mobil abonnementer samt internet til en anden udbyder.
Jeg føler mig ærlig talt lidt til grin for egne penge.
Om det bliver med et interface som multi room udbyderne kan integrere i deres systemer eller med en device som kan linke mellem yousee musik og systemerne er jeg ligeglad med.
Det skal bare på markedet NU.

Med frustreret, men dog venlig hilsen
Jeg har samme problem, har også Samsung Multiroom med tilhørende højtaler...- så er helt enig med de øvrige i denne tråd..!!!
Det må da kunne lade sig gøre at få en dialog med Samsung.

Besvar