Spørgsmål

YouSee MESH netværk?


Omdømme 1
Hej alle,

YouSee skriver her at de har en YouSee MESH Extender?
Er der nogle der har prøvet sådan et setup? Andet steds har jeg læst at det blot er hvis man sætter du alm. extendere fra YouSee op? Så skulle det give MEST netværk? Men det kan vidst ikke helt passe?

Er der nogen der kan give mig en forklaring. Måske en der har prøvet dette MEST setup, eller måske en YouSee medarbejder med teknisk indsigt?

hilsen
Rasmus Hellum

8 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +5
Hej Rasmus

Jeg kan se at du mangler svar her, så det får vi lige lavet om på.

Dog må jeg erkende at "MESH" begrebet ikke siger mig så meget, men det vi har af extender er tiltænkt vores Humax-tv boks. Jeg fornemmer ikke ud af dit opslag, at det er til denne du sørger en extender? :)
Omdømme 1
Hej @Kasper
Mange tak for svar.

Du skriver du ikke lige kender til MESH. Det er ellers taget fra jeres egen side: https://kundeservice.yousee.dk/bredbaand/installation-og-opsaetning/wifi-extender/wifi-mesh-extender

Måske du vil undersøge med dit bagland og vende tilbage? Det er ret væsentligt for mit setup, hvis jeres produkter kan levere MESH.

Håber på svar 😀

God weekend.
Omdømme 1
hej med jer,

MESH er generelt en god løsning til 'seamless' wifi så dine enheder slipper for at logge på/søge efter access points. Både Google, Netgear, Ubiquiti har da også gode løsninger.

Jeg har kigget på disse løsninger men synes de var for dyre, fx Google pakke med 3 enheder koster ca 2700 kr.

Var derfor glad da jeg i den lokale Yousee-butik kunne få en pakke med 2 mesh/extendere. Fik dem installeret og de kørte som extendere i et stykke tid.
Indtil mit 2,4 ghz netværk brød ned ...

Har oplevet følgende udfordringer:
1) Underligt nok virker de ikke på 5 ghz netværket.
2) De burde få samme SSID som det nuværende netværk. Mit netværk hedder fx "rb22" men extenderne får et EXT koblet på dvs "rb22-EXT".
Har fulgt vejledningen flere gange inkl factory reset imellem.
3) Fik ikke den anbefalede app fra Airties til at virke...
4) Og har ikke kunne få hjælp fra Yousee supporten.
5) Jeg er meget selvhjulpen men enhederne er ikke nemme at finde noget yderligere viden om, udover jeg tror at det er Airties som producerer dem.
6) Jeg tror ikke at det spiller godt sammen med med den jævla Sagem F@st 3890 router som Yousee udleverer til coax-kunder som mig....

Jeg tror at det nok skal blive godt, men det kræver en større indsats fra Yousee. Eller fra venligtsindede forum-deltagere ;-)

Tror jeg afleverer dem igen og køber Google Home 3-pakken. Her er det dog blot spændende om de kan køre sammen med routeren.

mvh Frank
Omdømme 1
@fhebo
Tak for svar. Mig bekendt kører du ikke MESH såfremt der er et -EXT på det andet netværk. Netværkene skal være med samme navn således enhederne frit vælger det “accesspoint” med bedst forbindelse. Det skal ske “on the fly”.

Jeg er spændt på at høre fra en YouSee ansat i teknisk afdeling. De må da vide hvilke ting de tilbyder kunderne? De reklamerer jo med det helt åbenlyst?
Skræmmende at deres supportere ikke kender til de produkter de tilbyder :-(

Nå, men jeg afventer stadig indsigt i YouSees MESH setup.
Omdømme 1
Ja lige netop.
-EXT burde ikke være der når nu jeg havde kablet den første enhed til routeren.

Men det var det - "godnat og sov godt" som Tim og Gordon afsluttede deres eventyr.

Nå nu har jeg fået en ny router med hjem idag og så må vi se om det opfører sig bedre.
Omdømme 1
Er der ikke en YouSee tekniker der kan udrede ovenstående?
Omdømme 1
Med henvisning til Kontants udsendelse om manglende kundeservice fra youSees side, kan man jo undre sig over et manglende svar på et så konkret spørgsmål som jeg stiller.
Jeg må forbi den lokale butik og se om der er en kyndig medarbejder ansat... Jeg kan efterhånden tvivle...
Omdømme 5
Badge +5
Hej rhellum

Jeg har undersøgt sagen nærmere, og her er noget information omkring vores lancering af MESH-netværket.

For at det trådløse netværk er et MESH-netværk, så kræver det minimum 2 MESH-extendere. Hvis der er kun er 1 MESH-extender, så kan det betragtes som et konventionelt setup, med router og almindelig extender.

Som der nævnes her i tråden, så giver MESH-netværk en bedre dækning og intelligent fordeling af båndbredden. Det giver en dynamisk overgang fra ét access point til et andet, som du ikke mærker.

Lige nu tilbydes MESH-extendere udelukkende til kunder, som har fået rykket antennestik i forbindelse med Giga-coax installation. Vi forventer dog, at være klar til salg af MESH-extendere i løbet af 2. kvartal, så alle bredbåndskunder og bredbåndskunder med TV kan få et velfungerende hjemmenetværk . MESH kan ved lancering købes i YouSee Butikker, og ved at ringe til os, samt på vores hjemmeside yousee.dk.

For at MESH-Extenderne skal virke på vores coax-modems, så skal WiFi-radioen i modemmet slukkes, og der skal herfra kables fra modem til første MESH-extender.

Konfigurering af YouSee’s MESH-extendere sker via Airties app.

Nyttige links

Airties forklarer Mesh

Vi lancerer dette produkt

God artikel om MESH

Besvar

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)