TV-Arkiv


Badge
Hej TDC !

Jeg vil bare lige hører om i har problemer med TV-arkiv ?

Her virker det ikke, får fejlkode 500, problemer med remote-server ?

MVH Karsten

P.S Har genstartet efter forskrifterne.


3 Kommentarer

Det er også galt hos os, og noget siger mig at tdc ikke løser problemet bare fordi vi brokker os her, vi må nok stille os bagerst i telefon køen, det er nemlig kun når man vil købe noget de er hurtige til at reagere

Denne arkiv service har iflg. TDC været nede siden 06-11-2015, på en stor del bokse. Fik i forrige uge at vide at "servicen" skulle være klar igen i sidste torsdags, men kan blot konstaterer at vi nu 1 uge efter denne dato forsat ikke har adgang til denne service.

Forstår simpelthen ikke at TDC ikke vælger at prioriterer at løse dette problem her og nu, men blot køre "pladen" om at der arbejdes på sagen - og man jo ikke kan trylle, og man kan holde øje på hjemmesiden hvordan det går med fejlretningen - virkelig en god måde at holde gode kunder glade.

Er røget i det røde felt over de mangler vi har oplevet hos TDC over de sidste 6 måneder - vi har blandet andet oplevet udfald på internettet af flere omgange, herunder 1 uge hvor vi ikke havde net overhovedet, fik udskiftet TDC router/modem. Herefter gik TDC tv boksen ned, og nu med den "nye" boks virker arkivet ikke længere, så noget er gået helt galt på det sidste.

Er parat til at droppe TDC som leverandør efter 9 år "i folden", hvor vi eller har været glade for at være, men gider simpelthen ikke længere "bøvlet", og igen og igen have fornemmelsen af at man blot er et nummer i systemet.

Beklager det sure opstød, men havde behov for at få luft for fustrationerne.

Mvh

Erik

Omdømme 6
Badge +2
Hej alle,

Som I måske har bemærket, så kan der stadig forekomme problemer på TV Arkiv. Vi arbejder sammen med vores teknikere på højtryk for at løse fejlene, men disse er - som I nok har bemærket - ikke helt lige til.

Vi har oprettet en tråd hvor vi samler eksempler på fejl, som vi vil sende videre til vores teknikere, så deres arbejde kan gøres lettere. Vi håber, at I vil hjælpe os med at løse fejlen.

Kig gerne forbi /t5/Tv/Opsamling-p%C3%A5-TV-Arkiv-fejl/td-p/165888  og hjælp os med at samle eksempler Glad humørikon

Beklager de gener dette kan have medført.

Vh

Nikolaj

Besvar