Dårligt billede på tv | YouSee Community
Spørgsmål

Dårligt billede på tvVis første besked

27 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Der kan blive rigtig meget plads i nettet hvis de frie kanaler lukkes og der udelukkende, udover grundpakken, sendes de krypterede kanaler, så kan bland selv bruges ganske som det gøres nu, og der kan anvendes højere bitrate på dem.
Derudover vil der blive væsentligt mere plads til de stigende behov for internet hastighed/kapacitet.


Og gør de det, så får de en masse retsager på nakken for kontraktbrud med samtlige af landets antenneforeninger, hvorpå der foreligger bundende kontrakter de næste op til 20 år ude i fremtiden med levering af grund, mellem og fuld pakke.

Det ER rent faktisk de kodede kanaler der skal kigges på, for det er her at du finder langt det meste mindretals TV, hvilket er alt det her asiatiske, arabiske, polske osv, som dem der gerne vil se den slags kanaler i stedet for selv vælger at knalde en parabol op for at se, fordi at de kan hive dem ned helt gratis.
Kigger man også der på de kodede af de kanaler fra deres hjemlande via satellit, så kan det også gøres billigere med et 12 måneders pre-paid kort.

Lavede man en brutal oprydning i det kodede, så kunne en 40-50 kanaler med en uhyre lav interesse smides direkte for porten og så blev der dælme plads til at skrue op for bitraten på det resterende.
Jeg forstår heller ikke hvorfor YouSee stadig samler på de absolut mindretals kanaler,
for i de områder hvor den største population af udlændinge bor, hvor YouSee også leverer kabel-tv til, her kan man altså se en ren urskov af paraboler at der er blevet sat op af beboerne, fordi at boligforeningerne har tilladt at de gør det, for ikke at få for mange problemer med beboerne på TV området.


Hvordan vil du kunne blande selv hvis ikke det ikke sendes ud på DVB-C, der er jo ikke endnu App's til alle TVer. Hvis der var, ville der næppe være et problem.
TV boksen kan klare det, men som du ved at der jo ikke alle der har en.
Omdømme 7
Badge +6
Det er jo også kun de her asiatiske, arabiske, polske osv jeg snakker om, ikke de kodede dupletter af dem der findes i den gamle fulde pakke.

Desuden kræves der heller ikke specielle smart tv apps til at have bland selv af kanaler på et konventionelt fladskærms TV, for lige siden de guddommelige morgener hvor YouSee startede op med bland selv, her har det også været mugligt ved bare at knalde et CAM + kort i ens TV og så bare ringe til kundeservice og sige hvilke kanaler man gerne vil have at ens kort skal låse op.

Læs punkt 2 under Sådan ser du Bland Selv tv-kanaler på dit tv
https://kundeservice.yousee.dk/tv/brug-tv/bland-selv-tv/funktion/art

Besvar