Svar

Vores nye YS-4000 boks er ikke kun lykke.


Badge

Hej

Jeg er meget tilfreds med hurtigheden når man stepper frem og tilbage i udsendelser, stor forbering i forhold til den gamle YSR-2000 boks. Men 2 ting er jeg ikke speciel glad for. Min side er noget rod i forhold til den gamle. der skal godt trykkes mange gange for at navigere rundt i det, men jeg skal nok bare vende mig til det. Men det værste er den grafik med info der bliver lagt ind over når man f.eks går i pause. Grafikken er fin nok, men når man så trykker play så går der 10 sekunder før den forsvinder igen og man kan læse underteksterne. Hvorfor forsvinder den ikke med det samme? 

 

icon

Bedste svar af Kasper 13 February 2024, 14:27

Se original

2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +9

Hej

 Grafikken er fin nok, men når man så trykker play så går der 10 sekunder før den forsvinder igen og man kan læse underteksterne. Hvorfor forsvinder den ikke med det samme? 

 

Nu er det en del år siden jeg har haft den, og der er sket meget med den siden, men prøv med et hurtigt tryk på tilbage.

Omdømme 7
Badge +9

Hej Bejo 

Tak for din feedback.


I forhold til layoutet under Min side, så er vi bekendte med feedbacken og det er noget der er meldt videre, så vi kan se på, om vi på sigt skal optimere noget på den front.

I forhold overlayet ved pause, så er det sådan boksens software er indrettet lige nu. Vil du have den væk med det samme, så kan du trykke på tilbage-knappen på remoten.
​​​​​​​

Besvar