Spørgsmål

Dårlig kvalitet på sportsprogrammet via app


Badge

Når jeg ser primært fodbold via Yousee appen, er der ekstrem pixeleret skærm. Det gælder både når det er WiFi og uden, så tænker ikke det er båndbredden. Jeg bruger en Android telefon.

 


9 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +10

Der bruges en Bitrate på 4,5 Mbits, så den er ganske lav.

Omdømme 7
Badge +9

Hej @1A23445 

Velkommen på YouSee Forum😊

Hvis det er ekstremt pixelleret - menes der så, at det slet ikke kan ses ordentligt eller at kvaliteten godt måtte være højere? 

Hvis internetforbindelsen er stabil, så burde du kunne streame i en god nok kvalitet, men er forbindelsen og hastigheden svingende, så nedskaleres billedkvaliten, da afspilleren vil prøve at give dig en stream du kan kigge på. 

Omdømme 7
Badge +10

Der vil jo ganske sikkert og så hjælpe med en højere bitrate.

Badge

Internetforbindelsen fejler ikke noget på alle andre net aktiviteter. Og kvaliteten er så dårlig at man dårligt kan se hvad der er på skærmen.

Omdømme 7
Badge +10

Hvordan ser det ud på andre enheder.? Tablet, PC, TV.?

Omdømme 3
Badge +5

Hej @1A23445 

Som Radiomanden også nævner, så kunne det være interessant at høre om det også pixelerer på andre enheder. Har du testet det? 

Derudover, så tror jeg måske vores app kræver en højere hastighed end mange andre streamingtjenester, så selvom jeg sagtens kan forstå at man sammenligner, så har det ikke altid betydning. Hvis du prøver at teste hastigheden via din telefon (f.eks. på hastighedstest.yousee.dk) hvad siger den så? 

Omdømme 7
Badge +10

Med den Bitrate som der bruges på App’en, så er det bestemt ikke en videre høj hastighed den skal bruge, selv en langsom DSL kan bruges, 12 Mbits så kan det køre fint.

Omdømme 3
Badge +5

@Radiomanden Det er helt korrekt, at man som minimum skal have omkring de 10 mbit for at det kan køre - nogle streamingtjenester kræver dog ikke mere end 2 mbit f.eks. Du ville nok blive overrasket over hvor tit vi rent faktisk oplever at folk kører med en lavere hastighed end hvad der kræver, hvorfor vi altid skal spørge når den her slags problemer (som ikke kan genskabes) opstår 😊

Omdømme 7
Badge +10

En så lav Bitrate som 2 Mbits, er da dårligt, det er 3 Mbits under det anbefalede for SD, en DVD ligger normalt på 5-6 Mbits. Til HD er det anbefalede 8 Mbits (720p). FHD er det 10-12 Mbits.

Besvar