Svar

videoovervågning på tv-kanal


jeg vil gerne se videoovervågnings billederne fra videooptager på tv. til det formål er investeret i en converter, som converterer videosignal om til en given tv-kanal.

problemet er nu bare, at det ser ud til alle tv fra tdc i rødovre er besat. hvilke kanaler på båndet kan bruges til denne løsning. før havde man en videokal fra vhs maskinen. det kan heller ikke lade sig gøre.

hvordan løser jeg problemet?

icon

Bedste svar af caper14 21 september 2013, 18:48

Tak for svaret...super information
Se original

5 Kommentarer

Omdømme 5
Badge
Er du kunde hos YouSee?

Så er der nok større mulighed for hjælp, på YouSee' forum.

Mvh

Kim

Er kunde hos yousee, men problemet er tilsyneladene generelt
Omdømme 5
Badge
Generalt ? ? Det er kun hvis du er YouSee kunde at problemet kan opstå, hvis alle analoge TVkanaler er brugt i kabelnettet, det sker jo ikke for dem der har TDCTV/Trio.

Så igen - kontakt YouSee eller deres forum, det er der der er mulighed for at få hjælp.

Mvh

Kim

Omdømme 6
Badge +1
Hvis det er en analog kilde kan det løses hvis der er en gruppe af kanaler du alligevel ikke ser. Man kan montere et bånd-stop filter på antenneledningen - og så sætte kilden på EFTER filteret. Men du vil miste 8 - 10 kanaler på den måde. Et anlogt bånd-stop filter er ikke særligt avanceret, så det dæmper ikke bare en kanal, men et helt frekvensområde. Derfor koster det flere kanaler. De kanaler du ofrer skal i det øvrigt ligge efter hinanden i frekvens.

Vh

Peter

Tak for svaret...super information

Besvar