Spørgsmål

tv3 lydstyrke er højre end andre programmer f.eks kanal 5


Badge
tv3 lydstyrke er højre end andre programmer f.eks kanal 5

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Har nu ikke bemærket det i forbindelse med udsendelser, men derimod når der skal kyles vigtige meddelser i hovedet på os, så er det MEGET højt, det har det altid været, kan ikke forestille mig der laves om på det.
Badge
ja ved reklammer
men igår zapper jeg frem og tilbage mellem tv3 og kanal 5, der var meget forskel på lyden
Omdømme 7
Badge +7
Det kan også skyldes forskellen i hvilket lydformater der bruges DD lyd er ikke så kraftig som MPEG.
Omdømme 6
Badge +5
Jeg kan meddele at det ikke kun er ved Yousee at TV3 har højere lyd end andre kanaler. Ved Boxer-TV skal TV på de fleste kanaler op på trin 12-13 for at være fin lydstyrke. Når der bliver slået over på TV3 skal TV'et ned på trin 8-9 , og så lige 2 trin mere ned ved reklamer, for at det er på samme niveau som ved de andre ... Det samme gør sig gældende ved Stofa. Så jeg tror det er en "Fejl" fra TV3's side. Det er kun de måder at modtage TV3 jeg har set indtil videre, og "problemet" er det samme alle de steder.

Hilsen Brian

Jeg oplever præcis det samme. Jeg tænker TV 3 med vilje skruer op. Yousee har meddelt det ikke er dem der styrer lydstyrken på de forskellige kanaler. Det er hamrende irriterende.

Omdømme 5
Badge +5

:slight_smile: Er jeg enig i synes lyden generelt lyden er bedre, på Viasat kanalene i helhed og ligeså de fra National Geographic.

Som de danske DR1 er ofte meget lave. og Tyske,  men en som yousee trailerkanalen har også en god lyd..

Besvar