TV2 Zulu udgår 28. januar fra flere tv-pakker


Omdømme 5
Badge +7
  • YouSee Forum Team
  • 1338 kommentarer
Som nogen har opdaget, har vi varslet, at TV2 Zulu udgår fra TDC TV Basis og TDC TV Viasat Mellem d. 28/01-15.

Det er altid et puslespil, når vi skal sammensætte vores tv-pakker. Vi har i denne omgang valgt at tage tre nye kanaler ind i vores tv-pakker, NatGeo People, NatGeo Wild og Comedy Central, mens vi så har valgt at lade TV2 Zulu udgå fra TDC TV Basis og TDC TV Viasat Mellem.

Ligesom nogle er glade for de nye kanaler, så ved vi, at der selvfølgelig også er nogle, som er kede af at miste TV2 Zulu. Vi tilbyder derfor alle berørte TDC TV-kunder, at de frem til d. 7. februar 2015 kan tilkøbe kanalen til 10 kr./md. (Bestiller man efter den dato, vil det være til normalpris 30 kr./md.)

Vi har fået flere spørgsmål vedrørende denne ændring, og en del skulle gerne være besvaret herunder.

/Stefan

                                                                                                                                                                                                   
Hvordan kan TV2 Zulu udgå kort tid efter, at I også har hævet prisen på TDC TV? Vi ændrer løbende vores mix i tv-pakkerne uafhængigt prisstigninger. Prisstigningen var et resultat af stigende priser på indhold.
Hvordan hænger jeres fravalg af TV2 Zulu sammen med, at I mener, at danskerne vil have dansk indhold? Der er fortsat masser af dansk indhold i vores tv-pakker, også i TDC TV Basis. (eksempelvis Kanal 4, Kanal 5, TV3 og TV2 Fri)
Hvordan ser økonomien ud i den øvelse, som I foretager? Vi udtaler os ikke om økonomien i den slags aftaler.


Særligt for HomeTrio
Hvorfor kan man ikke tilkøbe TV2 Zulu til HomeTrio-pakkerne? HomeTrio er et ældre produkt, som vi ikke sælger længere, og det har nogle tekniske begrænser, som gør, at det ikke er muligt at tilføje kanaler enkeltvis til pakkerne.
Hvorfor koster det 199 kr. at flytte fra HomeTrio til TDC TV, når i ændrer HomeTrio-produktet? Der er administrationsomkostninger forbundet med flytningen, ligesom der i forbindelse med oprettelse af nye produkter også tages et gebyr for oprettelse.


Særligt for HomeTrio Fiber
Hvorfor kan man ikke tilkøbe TV2 Zulu som enkeltkanal til HomeTrio Fiber-pakkerne? Det er ikke noget, som vi tilbyder pt., da det kræver flere tekniske justeringer i vores system at tilføje muligheden for tilkøb af kanaler enkeltvis.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar