Svar

tv pakke medfølger til brug i udlejet sommerhus - hvordan gør man ?


vi skal leje vort sommerhus ud og de skal have adgang til vort yousee blandselv pakke. hvordan gør man det ? er det via appen yosee tv og film ? i så fald hvordan kan jeg så sikre, at de ikke ændrer på pakkeindhold ?

Der er fibernet.

på forhånd tak for hjælpen

 

icon

Bedste svar af Radiomanden 29 March 2021, 11:45

Se original

7 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7

Det er jo netop i sådanne situationer at  TV App´en kommer til sin ret, da den kan installeres på diverse TVer og andre medieplatforme samt telefoner og tablets, det kræver så derudover en Dataforbindelse/Wi-Fi så er man kørende.

 Det skal lige påpeges at abonnementet må IKKE bruges af andre end den husstand hvortil det er registreret. Husstanden må godt bruge det i et fritidshus. Du må kontakte You See angående hvordan det forholder sig i den beskrevne situation, det er sikkert No Go da det er abonnement deling.

Mange tak for svar. så må vi nok købe et yderligere abonnement til sommerhuset. 

Omdømme 7
Badge +7

Ja, kontakt Kundeservice og forhør dig om hvordan du skal forholde dig i i den givne situation, om du må gøre som det var tiltænkt eller hvordan det så skal være.

Mange tak for hurtigt svar og ja, det vil vi gøre. Men indstiller os på, at der skal et nyt abonnement til. Ved du, om YouSee har et sommerhus abonnement - kan ikke se det på hjemmesiden. Huset lejes kun ud om sommeren.

Omdømme 7
Badge +7

Kundeservice kan besvare dine spørgsmål. 

Ja, det prøver vi. God påske. 

Omdømme 7
Badge +7

I.L.M.

Besvar