Svar

Kan man fjerne kanal som er låst?


Hej, kan man fjerne en bland selv kanal som man har tilvalgt inden der er gået de 30 dage? Var nemlig ikke klar over at de blev låst i 30 dage ved skifte og nu har jeg fortrudt mit tilvalg. Hvis dette ikke er muligt er der så en måde hvorpå man kan omdøbe eller skjule en kanal fra kanallisten på fjernsynet?

icon

Bedste svar af Radiomanden 15 June 2021, 16:45

Se original

3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7

Det fremgår tydeligt i betingelserne når der vælges kanaler/tjenester i Bland selv at de er låst i 30 dage, det kan der ikke ændres på.

På TV boksen klan den ikke skjules eller slettes, på et TV kan den slettes, men den haves jo alligevel til den ændres. 

 

Skift ud, når du vil

Du kan altid skifte tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du vil prøve noget nyt. Nye kanaler og tjenester bliver låst i 30 dage, hvorefter du nemt kan skifte dem igen, hvis du vil. Det koster ikke ekstra, uanset hvor meget og hvor ofte, du skifter. På den måde behøver du aldrig at gå glip af noget.

https://yousee.dk/tv.aspx#forside

Hvordan slettes den på tv’et?

Omdømme 7
Badge +7

Det kommer an på TVet, men generelt er det inde i Menuen vedrørende kanal indstilling/redigereing.

Besvar