Kan kun optage få kanaler på samsung tv


Jeg har lige fået nyt Samsung Smart TV, har yousee blandselv 20 kanaler. Ingen youseeboks. Jeg kan kun optage meget få kanaler på usb-hdd tilsat tv, tpisk DR, TV2 osv. Hvad kan være galt? Jeg har haft sat tv direkte til signaludtag, så det burde ikke være styrken. Jeg kan kun optage ca 5 kanaler ialt. 

Måske samme fejl, jeg kan ikke vælge de kanaler jeg ikke kan optage i pip mode, dvs som sekundær kanal heller.


20 Kommentarer

har samme problem, kan ikke optage bland selv kanaler.

Omdømme 7
Badge +8
Fuglen skrev:
Jeg har lige fået nyt Samsung Smart TV, har yousee blandselv 20 kanaler. Ingen youseeboks. Jeg kan kun optage meget få kanaler på usb-hdd tilsat tv, tpisk DR, TV2 osv. Hvad kan være galt? Jeg har haft sat tv direkte til signaludtag, så det burde ikke være styrken. Jeg kan kun optage ca 5 kanaler ialt. 

Måske samme fejl, jeg kan ikke vælge de kanaler jeg ikke kan optage i pip mode, dvs som sekundær kanal heller.

På mit Samsung TV (UE40HU6905) kan jeg godt optage kanaler fra kortet. Jeg har ikke BlandSelv, men jeg har ekstra kanaler på mit kort i TV'et. Har lige optaget noget fra C More First HD helt uden problemer. TV'et kan ikke optage et program og vise et andet. Der må jeg bruge min boks fra YouSee. Kan ikke bruge PIP på kanaler fra TV'et alene, men kan vise PIP fra alle kanaler, når jeg ser TV via min boks.

Omdømme 6
Badge +3
Når man har Bland Selv og vil optage samtidig med, at man ser en anden kanal, så skal man have 2 korlæsere og 2 YouSee kort.
Ved optagelse skal det ene kort vælges (slot 1) - mens den udsendelse man vil se, vælges der slot 2.

Omdømme 1
Badge
Har også problem med blandselv kanaler. Kan hverken optage eller timeshift på bland selv kanaler. Det er ikke fordi jeg forsøger at se andet samtidig.. Simpel tryk på pause fejler.. billede fryses i ca. 10 sec og så fortsætter det.
Omdømme 1
Badge
Har selv samme problem og har læst dette i anden tråd:

Det skal være et CA til You See,  hvis det skal bruges til en Recorder eller til et TV der kan optage, så skal det IKKE være et + modul, det vil give problemer med optagelse.

Modulerne kan også købes hos den lokale forhandler, så det er ikke svært at anskaffe dem.

Jeg har netop oprettet sag ved Yousee og forespurgt hvilke moduler der anbefales..

Kan nemlig kun finde CI+, hvis de skal være Yousee ready

Omdømme 1
Badge
Har netop modtaget og testet:

Neotion Yousee DVB-C Viaccess CI 3.X Kortlæser 8039

På mit Samsung...

Timeshift og optage fra kodede kanale rvirker upåklageligt 🙂 :)

mvh

Michael

Håber andre kan få noget ud af dette

Fedt. Fedt fedt...
Jeg har ledt efter en løsning siden september 2015.
Har bestilt kortet og glæder mig til at modtage det..
Mærkeligt at ingen kan hjælpe en hverken hos yousee eller hos Samsung (mærket på mit TV) man burde få det at vide af yousee når man vælger bland selv.. Jeg har købt 3 kortlæser CI+, som jeg ikke kan optage på
Omdømme 7
Badge +7
 Der ligger jo nok det i sagen, at udbyderne er nødsaget til at overholde ønsket fra deres leverandører om Copyright, og det er netop det et + modul sikrer ved at der så ikke kan optages.

Så er problemet er bare jeg købte kun 1 CA modul og jeg har 2 tunnere..

jeg kan nu optage igen, men ikke hvis jeg også isætter det andet kort med en C+ modul. Det ligesom overtager fir det andet. Så jeg må købe et mere...suk

Omdømme 7
Badge +7
Ja, er der 2 CA pladser, så er det nødvendigt. Ellers må du når der optages se de kanaler der ikke er kodet.

Ok super...
Det kunne kundeservice sgu godt ha' sagt inden jeg købte 3 kortlæsere hos yousee kr. 1000,- nu skal jeg invistere det samme beløb engang til... Så skal de ikke sælge det banan, når man ikke kan bruge det fuldt ud..
Omdømme 1
Badge
Nej, mener godt de kan gøre opmærksom på dette, for de ved det godt. Og undskyldninger omkring copyright osv, mener jeg er lidt tyndt.. Kan ikke passe at men er tvunget til begrænset funktionalitet, med mindre man betaler dyrt for en boks fra yousee..
Jeg har haft det samme problem med ikke at kunne optage kodede udsendelser. Yousee har været totalt afvisende i at hjælpe og jeg har oprettet en klagesag hos forbruger styrelsen.

I Torsdag havde jeg besøg af en mand fra forbrugerstyrelsen der undersøgte mit udstyr.
Med baggrund i hans undersøgelse kom vi til den konklusion at fejlen skyldes at YouSee's CA CI/CI+ modul (Fabrikat STRONG) ikke er fuldt komaptibelt med f.eks. Samsung's Blueray med harddisk.
Som anbefalet andet sted i denne tråd købte jeg et CA CI modul (Neotion Yousee DVB-C Viaccess CI 3.X Kortlæser 8039) (købt hos bergs.dk).
Nu virker det perfekt, kan optage alle kanaler uden hjælp fra YouseeArne,

Jeg har et Samsung TV fra 2015 (UE48JU6475).

Har nu købt det lovpriste CI-modul  Neotion Yousee DVB-C Viaccess CI 3.X Model 8039 hos berg.dk.

På forsiden af det står der Neotion Prime Sentinel / ACS 3.x og Dual Desc.

Heller ikke på bagsiden er 8039 nævnt.

Men det er vist alligevel det rigtige modul.

Kortlæseren med mit velfungerende kort fra min gamle Samsung 3126-boks sat i, virker ikke med TV'et.

Der står på skærmen, at det mangler en CI+ kortlæser for at fungere.

Jeg forstår, at Jørns Samsung TV fra 2014 virker fint med samme kortlæser og korttype.

Er det Samsung, der fra 2015 har ændret på, hvilken kortlæser- og/eller korttype, der kan anvendes?

Nogen derude, der har relevant erfaring med Samsung TV'er fra 2014 (eller før) over for 2015-modellerne?

Skynder mig at berette om løsningen på mine problemer:

Den lille sorte plastikting, som CI-modulet sættes ned i, skal på mit TV trykkes meget hårdt ind for at få kontakt - har jeg lige fundet ud af ved et sidste desperat forsøg! 

Og altså: et voldeligt tryk - og det hele virker!

Dette er Yousee´s svar på mit problem, som er magen til det, som andre har beskrevet og oplevet. Jeg var nået frem til at det var kortlæseren og krypteringen, som gav problemet efter at alt andet var udelukket.

Tak for din mail.

Beklager at du ikke kan optage via dit tv.
Det er desværre ikke noget vi kan hjælpe yderligere med, da dit tv muligvis ønsker en anden type kortlæser, som vi desværre ikke kan tilbyde, da vi kun har én type.

Vi kan tilbyde at du kan optage via en abonneret YouSee-boks, som vi selvfølgelig vil have fuld support på.

Rigtig god dag.
Tak for beklagelsen, som dog ikke løste mit problem.

Berg aps, tlf. 70230011, har et produkt, Neotion Yousee DVB-C Viaccess CI 3.X kortlæser, som er den tidligere model. Den skulle angiveligt virke.

Det er Yousee, der har valgt en krypteringsform, som betyder at udsendelserne kan læses af kortet og dermed vises på TV, men ikke skrives og dermed ikke optages på en USB-disk. Hvorfor Yousee har valgt dette ved jeg ikke, og at jeg som kunde skal købe gamle kortlæsere for at læse og bruge Yousee TV signaler kan kun opfattes som ringe service. Det er kun Yousee, der har dette problem ifølge oplysninger fra Samsung, som jeg også har spildt tid med at konsultere. Før jeg skiftede til bland selv havde jeg ikke dette problem og det ville klæde Yousee at gøre opmærksom på, at problemet kan opstå ved skift fra fuld pakke til bland selv, så man ved det inden et skift, og ikke skal spilde megen tid på at løse et problem som Yousee allerede er bekendt med og endda har en løsning på. Det ville yderligere klæde Yousee at oplyse, hvilken type kortlæser, der ville kunne virke, når den Yousee tilbyder nu ikke længere kan løse sin opgave som forventet.

Forslaget om at bruge en Yousee boks er fint, bortset fra at vi allerede har en og at der pt kun kan være en pr adresse. Jeg har reklameret for brugen af den i vor antenneforening og ser frem til at modtage et godt tilbud, når Jeres løsning med flere bokse på samme adresse kommer til at spille.

Sidste runde på dette problem.

Jeg har nu hjemkøbt 2 kortlæsere 8039, Viaccess CI 3.X Retail Neotion, leverandør Berg Aps., Mossøvej 1.B.i8660 Skanderborg, pris ca. 290,- kr/stk. installeret dem og tænk engang, nu virker optagelsesfunktionen, præcis som den gjorde inden jeg skiftede til bland selv. Det var vel nok glædeligt og mærkeligt.

Jeg tror ganske enkelt ikke på at Yousee ikke er bekendt med denne problemstilling og en hurtig research på nettet viser da også at andre har været samme tur igennem og har fundet en tilsvarende løsning på problemet. Når nu Yousee ikke vil kendes ved problemet eller løse det, så er det mindste I kan gøre vel at orientere om at det giver problemer at skifte til bland selv løsningen, samt at det kan løses med en anden kortlæser, gerne med angivelse af mulige og anvendelige modeller.

Med venlig hilsen

Nils Bechsgaard
Omdømme 7
Badge +7
Sagen er, at den kortlæser du har købt er ikke CI +, så derfor kan der optages, dem som You See har tillader det ikke, netop fordi det er CI+, så forklaringen er ganske enkel.
Jeg har også købt det omtalte Neotion CI 3.X - som har virket længe
Jeg fik en opdatering til mit JU7005 Samsung forleden dag - og nu virker timeshift pludselig ikke mere - men optagelse virker fint.

Er der andre der har samme oplevelse?

Jeg har lige fået nyt Samsung Smart TV, har yousee blandselv 20 kanaler. Ingen youseeboks. Jeg kan kun optage meget få kanaler på usb-hdd tilsat tv, tpisk DR, TV2 osv. Hvad kan være galt? Jeg har haft sat tv direkte til signaludtag, så det burde ikke være styrken. Jeg kan kun optage ca 5 kanaler ialt. 

Måske samme fejl, jeg kan ikke vælge de kanaler jeg ikke kan optage i pip mode, dvs som sekundær kanal heller.
 

Du kan ikke optage de kodede kanaler i bland selv

Man skulle tro at det er løgn, men det er det desværre ikke. Efter at have spildt oceaner af tid på et tilsvarende problem og være spist af med vrøvl fra Yousee “kundeservice/helpdesk” samt fra Samsung (nulstil dit TV, reformater din harddisk, skift dit kabel, og andre søforklaringer, dog ikke “tag fjernkontrollen i din anden hånd og kig på månen mens du bander”) fandt jeg et obskurt sted løsningen. Der er en manglende kompatibilitet mellem Yousees kortlæser og Samsungs TV. Jeg købte 2 nye kortlæsere, jeg har 2 recievere  på mit Samsung TV, og vupti så virkede det og har virket lige siden. Desværre mistænker jeg at de ved det hos Yousee, men det er for pinligt at oplyse til kunderne. Held og lykke med projektet. De kanaler du kan optage er de ukodede, mens de kodede ikke virker. Med min løsning kan jeg også optage de kodede på USD disken. Det er +2 år siden, jeg løste problemet, men jeg er stadig forarget. Held og lykke med projektet.

Mvh

Nils B.

Besvar