Installation af tv i flere rum m. "fremmed" router.


Jeg har trådløse digital modtagere for 2 ekstra TV. Da der er støøre afstand end Homeboksen kan dække har forbundet en UniFi AP Long Range wifi router til en port i Homeboksen og deaktiveret 2,4G og 5G netværkene.

Da UniFi'en ikke har WPS kan jeg ikke umiddelbart får digitalmodtagerne til at forbinde med den.

Jeg har prøvet at kalde den HomeBox-B700_5G og bruge samme pw, men det hjælper ikke :-)

Er der nogen der har en løsning på dette?


11 Kommentarer

Omdømme 4
Badge +1
Hej

Der findes ingen løsning.

Den trådløse tv-box vil ikke kunne connecte uden wps.

Us over dette er det vigtigt at homeboxen har en direkte forbindelse til homeboxen således at homeboxen kan se den korrekte mac adresse på tv-boxen ellers vil den ikke modtage tv signal.

mvh

Jan

Hej
Jeg har netop fået en ny hvid homebox (har fibernet) da jeg udover to kablede TV gerne ville have en trådløs tv-løsning på min datters værelse. Da hendes værelse er noget væk har jeg en wifi extender. Efter opstart af homebox fungerer de to kablede fjernsyn og det + trådløs fungerer her.

Den trådløse digitalmodtager på min datters værelse kan jeg ikke få til at fungere. Har prøvet at genstarte det hele + trykke flere gange på WPS uden held. Troede først at den var for langt væk men fjernsynet den er connected til kan godt finde wifi signalet men siger at den har problemer med ip-adresse.
Hvad gør jeg forkert?
jeg har det sammen problem, homebox kan ikke nå rundt i huset med wifi, så har en unifi access point.
jeg kan godt gøre så det hele køre på unifi, og homebox 5 ghz er frakoblet, og det kører også fint, lige til boksen har været genstartet.
nu er mit spørgsmål så, hvordan kan det så være at det ikke kan fungere med et access point? sender homebox en kode eller sådan noget, hele tiden, for skulle da mene at når det hele er oppe og køre, så skulle det jo være ok.
Omdømme 7
Badge +7
Access point og router bør begge være aktive og hedde det samme trådløst, men de skal køre på kanaler langt fra hindanden.
lyder som et forsøg, men tror du det vil virke, for boksene vil jo stadig fange det stærke unifi signal, og ikke det fra homebox, men det skal komme an på en prøve, men først i morgen, da de små er lagt i seng. men foreløbig tak for hjælpen.
Omdømme 7
Badge +7
Dine enheder vil automatisk forbinde til det bedste signal. Går du rundt i din bolig med f.eks. din mobiltelefon vil den automatisk skifte mellem access point og router afhængig af deres signal styrke.
nu er det så forsøgt, og som jeg regnede med, når wifi box bliver genstartet, så vil den ikke blive tildelt en ip adr. jeg har forsøgt med at lade unifi køre som dhcp også, men lige lidt hjalp det. lige så snart 5 ghz på unifi blev slukket og wifiboxen genstartet, kørte den igen, men nu med en gevaldig reduktion i signal styrke. for mig ser det ud til at homebox sender et signal til wifibox, som ikke bliver sendt gennem unifi.
alle råd og hjælp tages imod med kyshånd og afprøves, til vi kan finde det rette setup.
Omdømme 7
Badge +7
Hej bull_dog

Jeg håber Slangefar eller en anden vil byde ind hvis det fortsat driller derude.
ja, det kunne være fedt, hvis der kunne findes en løsning på mit problem, for der er så lidt signal på wifi-boksen der er på 1.sal. så den nogle gange ikke kan finde signal. men det kan jo være at jeg bare skal leve med dette. 😞
kan se at der ingen løsning er kommet på dette problem, så nu er mit spørgsmål, om det er muligt at tilslutte kabel til denne tdc-box i stedet for wifi?
Omdømme 5
Badge +7
kan se at der ingen løsning er kommet på dette problem, så nu er mit spørgsmål, om det er muligt at tilslutte kabel til denne tdc-box i stedet for wifi?

Hej bull_dog

Homeboksen har udgange til netværkskabler på bagsiden, ja. :)

Stefan, YouSee Forum Team.

Besvar