Spørgsmål

Finansnyhederne fra Tv 2 News


Omdømme 5
Badge +1
Som jeg fulgte med i går. Angående Forhandlingerne mellem YouSee og DN. Virker som om, at det er DN der skruer prisen op. I forhold til YouSee og deres kunder. På dette grundlag, så kan jeg godt forstå, at YouSee opsiger aftale med Discovery. Hvis YouSee havde købt denne forklaring, så skulle de være tvunget til at skrue prisen op over for deres kunder. Det har YouSee på ingen måde interesse i. Det er Discovery, som taber på den længere bane. Begrundelsen for dette er, at YouSee har de bedste kort på hånden. På den korte bane, kan Discovery vinde på sympati. YouSee har magten, så de er kloge nok til at vide, at Discovery taber på deres kanaler og reklame indtægter. Mon ikke, at YouSee har taget højde for, at de mister kunder på denne konto? YouSee, skal nok overleve som udbyder.

28 Kommentarer

Omdømme 5
Badge +1
At D Play er så dyr skyldes jo at de skal hive alle de penge ind som de kan grundet deres mega dyre rettigheder, det er ikke pengene værd med de par kanaler som kan bruges. Skulle jeg skifte, hvilket vil naturligt ske hvis vores antenneforening skifter til Stofa, vil jeg aldrig købe D Play, TV2 Play er en anden sag det koster kun Kr. 139/måned for den reklamefri pakke, med Live streaming.

Hele pakken

Du får alle TV 2s livekanaler samt fuld adgang til alt indhold på TV 2 PLAY
  • Alle TV 2s livekanaler
  • Alle on demand-programmer
139 kr./md.Uden reklamer*

Hvad har DN og TV2, med hinanden at gøre? Har allerede abonnement hos Tv 2 play, så hvorfor denne beskrivelse? Det er ikke Tv 2 Play, som efterspørges.
Omdømme 5
Badge +1
Har taget en fast og stor beslutning om, at jeg op siger alle mine abonnementer hos YouSee Begrundelsen for dette er, at det nye tiltag hos yousee, er allerede at finde hos Waoo. Derfor som abonnement kunde hos YouSee, så skifter jeg 100 % til. Waoo. Dette er også gældende. Angående - Smart card. I phone 8? Mon ikke, at der bliver tilsendt et nyt smart-card fra Waoos side af?
Omdømme 7
Badge +7
Mon ikke, at der bliver tilsendt et nyt smart-card fra Waoos side af?

Det gør der jo kun når du ber om en nummerportering over til dem, hvis du vil beholde nummeret.

Besvar