Svar

Bland selv


Omdømme 1
Badge
You see slår sig op på bland selv , lyder umiddelbart godt , den bitter søde pille er jo blot at grundpakken jo ikke kan skiftes , der er 4 tyske kanaler , ( hvormange har behov for det??) Nææ hvis det concept skal blive en succes så burde i jo sætte Alle kanaler fri , ellers er det vel varm luft ,og kundeflugten vil blot fortsætte , så alle kanaler fri , og priserne kunne få et dyk nedad , så kunne det jo være at kunderne kom tilbage , blot mit lille indspark.
icon

Bedste svar af Pisco 23 juni 2018, 20:41

Harder . Ja du har ret you see burde få ændret grundpakken ,som jeg havde skrevet tidl, stort set alle som har den nuværende grundpakke, har fået kanaler som man tænker hvad fanden skal jeg bruge 4 tyske kanaler til , rent bondefangeri fra you see side , lad os som du siger få 12 danske kanaler ,til meget rimelig pris, og resten som streaming i en bland selv ordning . Måske i på nuværende you see tjener mere ,men på sigt hvis i ikke genopfinder alt ,vil i miste mønt .
Se original

12 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Grundpakken er grundlaget for det hele, så derfor er den som det er.
Omdømme 1
Badge
Så hvad er bland selv egentlig værd? Hvis man forhandler om indhold i grundpakken,tager man så imod 4 tyske kanaler, måske man skulle accepterer 2 eller 1 så var der plads til 2 eller 3 kanaler fra bland selv udbudet , på den måde kunne i jo gøre grundpakken lidt mere interressant . For noget må i jo finde på, for syntes du at kundetilfredsheden er stor til you see kabel tv ?.
Omdømme 7
Badge +6
De gns. 30.000 kunder på årsbasis som vælger at forlade Yousee, burde for længst have sendt advarsels signaler om at den er gal, men det er nok de gamle ejere der har siddet lidt for meget på måsen og kun tænkt på sig selv og ikke ville bruge for mange af deres kostbare kroner på at få lavet radikalt om på det.

Men nu er der jo kommet nye ejere til, som efter sigende skulle have store planer med Yousee og ville smide en masse millioner i foretagendet for at opnå deres fremtidsplaner, som man kunne høre tidl. på året slet ikke var i trit med hvordan Yousee hidtil har været kørt, fordi de ved at det er grunden til kundeflugten.
Så man kan kun vente og se hvad de finder på af ændringer.
Omdømme 1
Badge
Ja you see må tænke radikalt anderledes for de har for længe hængt fast i gamle vaner hvor der ikke var meget at ændre , ja bland selv er en begyndelse , men hvis de vil vende udviklingen skal de op af de støvede lænestole og sætte Alle kanaler fri til en ok pris
Omdømme 4
Badge +3
Hej Pisco

Hvis du kigger på vores produktpakker, så er det korrekt at grundpakken ikke kan udskiftes, da det jo ikke er en bland selv pakke. Medmindre du vælger Grundpakke + Bland selv.Özcan, Yousee forum team
Omdømme 7
Badge +3
En stor del (men ikke alle) af kanalerne i grundpakken er licensfinansierede kanaler (DR) eller nabolandskanaler (svenske, norske, tyske), der i dele af Danmark kan modtages gratis med antenne, eller YouSee servicekanaler (f.eks. infokanalen). Det formodes derfor at en grundpakke helt uden kanaler (men med adgang til bland-selv) kun vil være lidt billigere end den nuværende grundpakke, da der jo er en række faste udgifter, der er uafhængige af de valgte kanaler.

Hvis en bruger ikke ønsker at have grundpakkekanaler vist på en fremtrædende plads i kanalguiden, kan brugeren sortere visningen således, at uønskede kanaler placeres nederst. Eller i midten, hvis brugeren nogen gange viser kanallisten bagfra.

Noget, som YouSee kan gøre, er at indføre et afkrydningsfelt, f.eks. på billedet til kanalsortering, hvor man kan markere at en kanal skal skjules. Så har man stadig kanalen, men den vises ikke på kanallisten. En anden mulighed er at YouSee gør det muligt at oprette favoritlister, således som det var muligt på den udgåede Samsung YouSee Plus-boks.
Omdømme 1
Badge
MS -Erik. Det vil sige at nogle kanaler ville kunne udskiftes i grundpakken , Jeg tænker stadig at you see må ændre deres concept for ellers vil de miste kunder og tilsidst afgå ved døden
Omdømme 7
Badge +7
Det vil næppe ske at der kan vælges i Grundpakken.
Omdømme 1
Badge
Tja det sagde man nok også før det første menneske satte sine fødder på månen ( Det vil næppe ske) historien har det med at bevise det modsatte . Så you see fortsæt blot jeres strategi , og næste år har i igen mistet mange tusind kunder.
YouSee er giganten som først for sent opdager kampen er tabt - måske er det allerede sket.

En logisk grundpakke for mange danskere vil være alle DR og TV2 kanaler, i alt 12 kanaler der kan ses via streaming for kr. 99 om måneden. Hvorfor kan det tilbud ikke vælges hos YouSee? I stedet tilbydes 26 kanaler til kr. 289, hvoraf langt de fleste er uinteressante og næppe kunne sælges uden tvang.

Alle uden interesse for sport burde vælge den streamingmodel, men desværre er for mange ældre ikke trygge ved ny teknik. Det vil tiden dog ændre på, og så er YouSee i endnu større problemer.

Det er en fuldstændig ukomplicert businesscase, som alle burde kunne gennemskue. Dog skal YouSee roses for bland selv til gode priser og muligheden for streaming tjenster. Det hjælper dog ikke stort når grundelementet er dyrt og misforstået.
Omdømme 1
Badge
Harder . Ja du har ret you see burde få ændret grundpakken ,som jeg havde skrevet tidl, stort set alle som har den nuværende grundpakke, har fået kanaler som man tænker hvad fanden skal jeg bruge 4 tyske kanaler til , rent bondefangeri fra you see side , lad os som du siger få 12 danske kanaler ,til meget rimelig pris, og resten som streaming i en bland selv ordning . Måske i på nuværende you see tjener mere ,men på sigt hvis i ikke genopfinder alt ,vil i miste mønt .
Omdømme 1
Badge
Harder . Ja du har ret you see burde få ændret grundpakken ,som jeg havde skrevet tidl, stort set alle som har den nuværende grundpakke, har fået kanaler som man tænker hvad fanden skal jeg bruge 4 tyske kanaler til ?
, lad os som du siger få 12 danske kanaler ,til meget rimelig pris, og resten som streaming i en bland selv ordning . Måske i på nuværende you see tjener mere ,men på sigt hvis i ikke genopfinder alt ,vil i miste mønt .

Besvar