Svar

4K UHD


Kan man se VM i 4K UHD på YouSee fibernet
icon

Bedste svar af Radiomanden 28 maj 2018, 12:25

Humax 4000 skal haves for at kunne se 4K indhold, kanalen er krypteret og åbnes som det forstås kun i boksen.
Se original

9 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Så vidt vides kun på Kablet TV via 4K boksen.
Omdømme 7
Badge +6
Så vidt vides kun på Kablet TV via 4K boksen.

Yousee's egen 4K boks er slet ikke nødvendig har det vist sig, den kan ses med andre 4K bokse også, eks en Vu+ Ultimo 4K tv-boks.
https://digitalt.tv/fodbold-vm-kanalen-tv-2-ultra-hd-sender-nu-hos-yousee/

Så det er en omgang fis når Yousee påstår, at kanalen udelukkende kun kan ses med deres Humax 4K boks!
Så dem der har en billigere 4K boks fra eks. Vu+ og Dreambox vil sikkert også kunne se kanalen uden problemer efter en opdatering af kanal listen.
Omdømme 7
Badge +7
Humax 4000 skal haves for at kunne se 4K indhold, kanalen er krypteret og åbnes som det forstås kun i boksen.
Omdømme 7
Badge +7
Hej kenzoman73

Jeg har markeret Radiomandens svar som bedste svar 🙂
Omdømme 2
"Hos både WAOO og Stofa vil kanalen kunne ses direkte på langt de fleste Ultra HD TV's indbygget tuner" - Typisk idioti af YouSee at de vil tvinge folk over i deres tåbelige boks.

Dem der køber et moderne 4K TV vil have smart-TV med indbyggede apps og vil ikke have endnu en åndsvag boks med ekstra fjernbetjening sat til TV'et. YouSee I skubber bare folk endnu mere væk fra jer og over på andre tjenester. BBC app kan man også streame 4K fodbold fra direkte i TV'et.

Glem nu den boks!
Omdømme 7
Badge +7
Externe enheder vil være smartere end et "Smart"TV, da de holdes opdateret, det gør TVer ikke, de mister kun funktioner.
Omdømme 2
Android TV er en åben platform der løbende opdateres, og ChromeCast gør det også muligt at caste fra platforme der løbende opdateres. Derudover er der flere andre platforme YouSee blot kunne integrere apps ind i. Men selv YouSees Android TV app kræver at man har en boks, hvilket er endnu mere tåbeligt, eftersom de 2 er gensidigt udelukkede. Når jeg har Android TV med en app der burde kunne (og tilsyneladende kan) levere det hele, hvorfor i al verden skulle jeg også ville have en boks?

I det her tilfælde handler det heller ikke om apps, men at levere 4K kanaler direkte gennem COAX hvilket andre godt kan finde ud af, men YouSee vil stadig insistere på at presse folk over i deres boks.
Omdømme 7
Badge +7
Det vil på sigt være nødvendigt, der er planer om at TV via Coax vil blive IP baseret, og så skal der bruges en boks for at kunne modtage, lige som på det nuværende DSL.
Omdømme 2
I så tilfælde kan YouSee godt begynde at vinke farvel til de sidste kunder, for så kan man lige så godt bare streame fra de andre platforme. Og hvis de ikke integrerer i eksisterende platforme og leverer apps til TV, AppleTV, Playstation og hvad folk i forvejen har, men bliver ved med at insistere på at levere deres egen boks, så graver de langsomt deres egen grav.

Besvar