Velkommen til YouSee Forum!


Omdømme 6
Badge +3

Velkommen til YouSee Forum:smiley:

I vores forum finder du både superbrugere og rigtig mange gode kunder, som kan hjælpe dig med et svar på lige præcis dit problem.

Måske har der allerede været en anden forbi med det samme spørgsmål, som du sidder med. Du kan nemt finde spørgsmålet og svaret ved at bruge søgefeltet foroven til at finde indlæg og tråde, der kan hjælpe dig.
 

Det er nemt at deltage på YouSee Forum
Alle kan frit læse indlæg, der er publiceret på YouSee Forum, men ønsker du at tage del i debatten, stille spørgsmål eller skrive svar, skal du først oprette en profil. 

  1. Gå ud til Forsiden og klik på "Log Ind"
  2. Log ind med dit sædvanlige YouSee Login og opret din forum profil – så er du i gang. Du er selvfølgelig velkommen til at bruge dit fulde navn som alias, men de fleste vælger at bruge et kælenavn, initialer eller lignende for at beskytte privatlivet

Du skal bruge et YouSee Login for at kunne oprette en bruger på YouSee Forum. Det er kun YouSee-kunder, der kan oprette et YouSee Login, og dermed deltage aktivt her på Forum.

Tips til at give både dig og andre brugere den bedste oplevelse

Du får ud af dit indlæg, hvad du selv lægger i det
Når du opretter en ny tråd, så sørg for at vælge den kategori, som dit problem passer bedst i og at beskrive dit problem så godt som muligt. Skriv også et præcist Emne - "Hjælp" er ikke et særligt godt emne, men det er "Udfald på WiFi hver halve time" til gengæld. Det tager lidt længere tid at lave et godt indlæg, men det giver pote.

Ros de gode indlæg

Du kan rose indlæg, som har hjulpet dig, ved at trykke på denne knap:

d80b1ecc-3ca2-41ad-a0c9-d750ec00922f.jpg


Det er en god måde at anerkende et særligt godt indlæg. Når du liker et indlæg, svarer det til at give forfatteren et klap på skulderen. Samtidig får indlægget en højere værdi og forfatterens ry forbedres.

Markér de gode løsninger

Hvis du har stillet et spørgsmål, kan du vælge det svar som bedst besvarer spørgsmålet og mærke det som bedste svar. Det gør du ved at klikke på knappen "Bedste svar" under svaret:

 

a5c483ff-683f-4d15-9294-1cb1b21f44a5.jpg


Når du trykker på "bedste svar", så bliver svaret vist i bunden af dit indlæg, så alle de brugere der går ind på dit spørgsmål ser svaret med det samme. På den måde kan svaret hjælpe endnu flere brugere.

Indlæg med svar er mere synlige og bliver prioriteret højere i søgninger, og hjælper dermed andre med samme spørgsmål til nemmere og hurtigere at finde frem til en løsning.

Følg de interessante indlæg

Vil du gerne følge med i en debat på YouSee Forum, kan det være en god idé at blive abonnent og få tilsendt en mail, hver gang der er nyt. Det kan du gøre ved at trykke på knappen:

 

 

0f5fb97b-876f-42d5-9046-ba218f303b35.jpg


På den måde vil du modtage notifikationer hver gang der kommer et nyt svar i indlægget.

Følg andre brugere

Opdager du en bruger der laver interessant indhold eller er dygtig til at give svar, så kan du også følge brugere ved at trykke på "Følg bruger" på brugerens profilside:

 

 

9c474737-02fb-4dd0-a3b9-e750ff728790.jpg


Du vil herefter kunne følge med i brugeren færden her på forum og blive inspireret, få de seneste nyheder eller finde hjælp.

Husk, at YouSee ikke yder direkte support herinde

Dette er et kunde-til-kunde forum, og selvom vi hos YouSee er til stede herinde, yder vi ikke direkte support eller hjælp. Har du akut brug for hjælp med dine YouSee-produkter, skal du tage kontakt til vores support eller kundeservice: http://yousee.dk/kontakt

For en god ordens skyld skal vi også have med, at vores Guidelines og Betingelser for brug af YouSee Forum selvfølgelig til enhver tid skal følges.

Vel mødt!

 

Venlig hilsen
YouSee Forum-teamet 


3 Kommentarer

God læsning 🙂

Hej YouSee

Hvorfor kan jeg ikke, i dr.dk/tjeneste/program-guide/ , gemme ”vælgfavoritkanaler”. Min browser Google Chrome accepterer cookies.

Med venlig hilsen
Tupil

Omdømme 6
Badge +5

Hej YouSee

Hvorfor kan jeg ikke, i dr.dk/tjeneste/program-guide/ , gemme ”vælgfavoritkanaler”. Min browser Google Chrome accepterer cookies.

Med venlig hilsen
Tupil

Hej Mener du hvorledes, og hvordan at du gemmer programmer. eller tilføjer noget fra Dr.DR\DRTV osv. Eller hvorledes. 

Besvar