Svar

ang bland selv


Kom til og slette en kanal i bland selv som ikke skulle slettes hvornår kam jeg tilvælge den igen ?

icon

Bedste svar af lordfynbo 20 maj 2020, 18:35

:slight_smile: Ja vil også mene har du Points, nok, og Der stå tilvalg kanal.ved den kanal du vil vælge er der muligt igen. 

Se original

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +8

Hvis ikke du valgte en anden kanal i stedet for den du slettede, kan du vælge den igen, når du får meddelelse om, at ændringen er foretaget. Normalt skal der gå 30 dage før der kan skiftes.

Badge +3

:slight_smile: Ja vil også mene har du Points, nok, og Der stå tilvalg kanal.ved den kanal du vil vælge er der muligt igen. 

Ok men kanalen er låst lige nu så ved ikke lige hvordan jeg så gør

Badge +3

:slight_smile: Hvis du har Points i nu. til at kan bytte til anden kanal igen.  eller som Joern skriver\ Og Fremgangs måde  

 

Hvis du lige har valgt til og fra for nydelig. er det muligt at skrive til youSee vedr hjælp og vejledning  og regler  .Link til deres FB Side  https://www.facebook.com/youseedanmark/

Eller i morgen kundeservice https://kundeservice.yousee.dk/contactus

Omdømme 7
Badge +3

Ok men kanalen er låst lige nu så ved ikke lige hvordan jeg så gør

Når en kanal fravælges er den låst indtil YouSee er færdig med at behandle ændringen. Det plejer at ske senere på dagen for fravalget eller næste dag. Så vil hængelåsen være væk, og kanalen kan tilvælges igen, forudsat at man har point til det.

Advarsel: Undlad at ændre noget i bland-selv så længe der er fravalgte kanaler med markering med hængelås for at de er låst. Det kan ende med at der kommer kludder i hvad der er tilvalgt og fravalgt.

Besvar