Spørgsmål

Ukendte numre


Har fået flere opringninger fra numre der kun har 7 cifre, og fra numre med 8 cifre som starter med 90+, f.eks. 99554800, 96949714, 91683880. Har endnu ikke nået at tage telefonen i tide, men når jeg søger på degulesider.dk er disse numre ukendte, så jeg ringer ikke tilbage, men blokerer dem. Er der nogen som har kendskab til lign. opkald og hvem de kommer fra?

Får også opkald fra udenlandske numre men disse er jo nemt identificeret som fup opkald.

4 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Der er mange der får sådanne Scam kald, de kan komme hvor som helst fra.
Omdømme 7
Badge +7
Når nogen ringer via internet, kan de desværre udgive sig for at være hvem som helst. Dette kaldes "spoofing". https://kundeservice.yousee.dk/mobil/spoofing
Omdømme 7
Badge +6
Langt de fleste af de scam opkald stammer fra specielt indrettede call centre i Indien, der kun tjener det formål at bedrage folk.
En undersøgelse at Tysk TV foretagede tidligere på året, afslørede at der findes lidt over 1400 af sådanne scam call centre i Indien, hvor størstedelen befinder sig i hovedstanden New Delhi.

Og nej, det nytter ikke meget at prøve på at anmelde de her scam call centre i det land, for de bestikker både politikere, dommere og politifolk der så lader dem fortsætte med deres ulovligheder.
Det her man ser på TV sommetider med razziaer, er udelukkende kun for pressens skyld og påståelighed om at de rent faktisk gør noget ved problemet, selv om at de virkeligheden ikke gør en skid ved det i det bund korrupte land.

Så vores løsning på det problem er kun at lade være med at tage telefonen hvis et ukendt nummer ringer til en, for blokering nytter heller ikke noget, for det nummer er allerede blevet skiftet ud til et andet dagen efter.
Omdømme 7
Badge +6
Dobbelt post, sorry. Der opstod en server fejl fra YouSee's side af, som tilsyneladende har dobbelt oprettet beskeden.

Besvar