TDC Falsk konkurrence?


For en times tid siden, mens jeg surfede på internet kom en "blok" pludselig op på siden. Den angav, at være fra TDC og at jeg var blevet udvalgt til at deltage i en konkurrence om en Iphone5. Jeg gik videre og fik til slut at vide, at jeg havde vundet og blev henvist til en side, hvor jeg skulle angive peronlige oplysninger, men den side,  jeg ville være kommet hen til blev (heldigvis formentlig) blokeret af mit antivirusprogram. Websiden hed: www.vind-dagligvarer.com. Jeg formoder derfor at der var tale om en falsk konkurrence og vil gerne høre fra TDC/YouSee og andre debattører om det er noget man kender til eller har været udsat for.

Venlig hilsen

Jørgen

25-7-2016 - kl. 13.44

Jeg kan tilføje, at netsiden jeg var inde på, da "blokken" dukkede op var: www.press-report.dk.

Jørgen
 


6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
http://www.bt.dk/danmark/netto-advarer-konkurrence-paa-nettet-udlover-falske-gavekort-paa-10.000-kroner

Hej JK33, jeg har været udsat for det samme flere gange, her i 2019. Det drejede sig om et jubilæum (år manglede), TDC er blevet til YouSee. Det drejede sig om min loyalitet til internetudbyderen TDC. Jeg var udvalgt fordi jeg var loyal internetkunde hos TDC. Det startede med et let spørgsmål om tilfredshed, med 3 svarmuligheder, (man er ikke kunde hvis man er utilfreds), Næste spørgsmål husker jeg ikke, men her stod jeg af, da jeg anså det for svindel.
Omdømme 7
Badge +6
http://whois.domaintools.com/vind-dagligvarer.com

Når man får REDACTED FOR PRIVACY på det fleste felter, så er der bestemt heller ikke tale om et site der overhovedet er troværdigt.
Men man kan da komme frem til så meget at det er et tysk firma der kalder sig Toleadoo der står bag og undersøger man så det firma, så melder COOP sig også på banen om en falsk konkurrence:

Falsk konkurrence (14092018): Konkurrencedanmark / Toleadoo:
https://om.coop.dk/koncern/falske+mails+og+sms%27er.aspx

Men det er ikke kun os de går efter, for googler man Toleadoo Scam, så kan man stort set se at der ikke er eet eneste Europæisk land der går fri fra de tyske scam forsøg.

Hvornår bliver det farligt? Nåede så langt at jeg havde indtastet mine kreditkortoplysninger, men trykkede IKKE ‘enter’. Kan det være blevet opfanget? Arbejder fra en laptop og på netværk med høj sikkerhed.

fik lige den samme hjemmeside, og fordi jeg blot var på vej ind på en hjemmeside jeg havde været på mange gange tog jeg det umiddelbart for gode varer. det var ikke et popup for mig men en omdirigering. Jeg trykkede enter, dum som jeg var. 2 sek efter jeg trykkede enter gik det op for mig hvad jeg lige havde gjordt, og spærrede straks mit visa. Jeg har Bullguard antivirus, og den fangede ikke noget

 

 

Hvornår bliver det farligt? Nåede så langt at jeg havde indtastet mine kreditkortoplysninger, men trykkede IKKE ‘enter’. Kan det være blevet opfanget? Arbejder fra en laptop og på netværk med høj sikkerhed.

Alt efter hvordan de har kodet hjemmesiden kan indtastet oplysninger godt opfanges selv om du ikke har trykket enter. Om de så har kodet det sådan ved jeg ikke, men jeg ville ikke tage chancen. Hvis jeg var dig ville jeg stadig spærre mit kort

Besvar