Advarsel mod fupnummer 64216457


Er netop blevet ringet op fra ovennævnte nummer på min fastnettelefon. TAG IKKE TELEFONEN eller læg røret på med det samme - der er en engelsktalende person i den anden ende.

7 Kommentarer

Hej

At tage telefonen og svare, sker der ikke noget ved, så vidt jeg ved. Men man skal IKKE ringe tilbage.
Jeg er også blevet ringet op af "Microsoft support". he he Her er min historie.

Jeg fik holdt manden hen i 10 min. med snak. En dame kom til og uha min pc var defekt. og uha nu SKULLE jeg gå til min computer og tænde den. Tænk - det kunne jeg ikke engang finde ud af!!!

Da jeg så sagde at min pc var en MAC og at jeg ikke kunne forstå at Microsoft havde det mærke, sagde fruen at mac var overtaget af microsoft og derfor ville sikre sig at min pc var i orden. Så kunne jeg ikke holde den længere og grinede så højt jeg kunne, samtidig med at jeg fortalte hende, at hun var et fjols, og at min pc absolut ikke fejlede det mindste. Hun fattede det først da jeg efterfølgende sagde: fool ha ha fool ha ha fool OG så blev røret knaldet på efter at jeg var blevet kaldt a bitch.
(Jeg kan ved gud ikke tale engelsk, så det var sgu dagens grin og udfordring.)

Det var en sand fornøjelse at vide, at så længe jeg tog gas på dem, ja så ringede de ikke til andre.
Her er hvad Microsoft skriver på deres side:
https://www.microsoft.com/danmark/sikkerhed/svindlere_udgiver_sig_for_at_vaere_microsoft.htm

Hør hvordan de lyder.
http://nyheder.tv2.dk/krimi/2014-01-28-hoer-optagelsen-svindler-ringede-mette-op

Og version2:
https://www.version2.dk/artikel/svindlere-udgiver-sig-microsoft-supportere-i-telefonen-31220

Og her er hvad TDC(yousee) har skrevet om svindlerne.
http://sikkerhed.tdc.dk/publish.php?id=29391
Er netop blevet ringet op fra ovennævnte nummer på min fastnettelefon. TAG IKKE TELEFONEN eller læg røret på med det samme - der er en engelsktalende person i den anden ende.
Hej.
Jeg er også blevet ringet op af samme nummer men dog var hun fraWindows. En sand fornøjelse at køre hende rundt i manegen med så mange spørgsmål at hun gav op og smækkede røret på!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg har en Iphone 5 og efter næsten daglige opringninger fra mobilnumrene 28617598 og 64216741 har jeg i dag blokeret numrene på følgende måde:

Oprettet begge telefonnumre som kontaktpersoner med tydelig angivelse af, at det er svindelnumre og samtidig under indstillinger, telefon, blokeret numrene.

Nu kommer det så an på en prøve om opkaldene fremover stopper.
Jeg giver en tilbagemelding om en uge.
Blev ringet op af nr 9609625882,- hørte heldigvis ikke telefonen,- men jeg kender ikke det nummer, så regner med det er et fup nummer.? Der er vist meget af den slags i øjeblikket.
Jeg mener at TDC havde et sted på deres side hvor man kunne "blokere" sådanne numre,- men kan ikke se / finde noget hos YouSee,- de har nok ikke noget. eller?
har fået samme opkald i aften, fra to forskellige numre - det er fra maldiverne..
Fandt et link til yousee i en anden tråd, hvor man kan anmelde numrene...
her er linket :http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=32815
og ja, det er til yousee.. 🙂

Besvar