Spørgsmål

Spamfilter på den nye mail


Omdømme 1
Hej, det ser slet ikke ud til at spamfilteret virker på den nye mailside?? der ud over er det meget omstændigt at blokere domaine, man skal ind og “indtaste” hver adresse i stedet for at man lige bare kan vælge det med højreklik ... håber at disse snart kommer til at virke, da det er drøn irriterende med al den spam ?

10 Kommentarer

Omdømme 1
Helt enig det er ret irriterende....tror vi har fået mere end 20 de sidste timer efter omlægning til den nye mail...hmm!!
Omdømme 5
Badge +7
Hej Jwulff og frn

Vi er opmærksomme på, at der desværre er nogle udfordringer med spamfilteret i øjeblikket. Det skal helst fungere efter hensigten, og derfor gør vi alt for at få det på plads så hurtigt som muligt.

Stefan, YouSee Forum Team
Omdømme 2
Enig.
Det haster med at få genetableret det centrale spamfilter. Jeg får også min 20 spam mails om dagen. Man kan se at de typisk er afsendt fra et sted med lokaltid 3 timer før os. (Læs Østeuropa) .
Helt enig med de øvrige kunder hos Yousee. Det nye mailprogram som vi kunder er blevet belemret med er en forringelse fra tidligere. Bruger man spamfilteret helt efter anvisningen virker det nødvendigvis ikke. Spørger man hos Yousee`s support ved de desværre ingenting. Tidligere var der et centralt spamfilter som spærrede for alle de uønskede mails. Det er der heller ikke længere....Det er for dårligt men hvis vi alle fandt andre muligheder kunne det være at Yousee vågnede op.....

jeg får også mange spam fra en datingside og så med pakker jeg ikke kan få før jeg betaler vægten på dem  og bitcoin   alle har jeg sat til i mailprogrammet at stoppe men jeg får 25 - 40 stk om dagen .. har endda resat min cpu til fabriksindstilling men de er kommet tilbage  .. og nej NEJ jeg har ikke været på en datingside .

:slight_smile: Ja Det nye Spam filter er ikke helt, optimalt desværre og ligeså den indbygget blok funktion.

Der er et Max Loft på mulighed for at blokke 100 mails.Det giver ingen mening.Derudover er ulempen er hvis man sletter.  Exempelvis 10 mails  for at kunne blokke nye. Så Viser  "tællesystem" ikke de fjernet mails det er noget rod.. Man kan have blokket 40 og Slette de 40 mails og i Systemet vil der stædig stå 40 Blokket. 

Med lidt hovedregning skulle der jo faktisk stå 0. I Systemet-,  

Man kan ligeså opleve at skulle blokke samme mails flere gange. Det giver en lille indsigt i der er noget som ikke spiller rigtigt. Jeg aner ikke om. Spam mail systemet er noget youSee ikke vægter så højt. Eller om det blot er tilfældigt@ 

Så min Konklusionen må være, det gammel Mails System have ikke en blokfunktion.

Men jeg slap for alle de daglige Spam mails. Der svinger fra 4 til 20 eller mere.

En sidebemærkning, Jeg tror ikke at en Cpu til fabriksindstilling. løser dette-, 

God dag.  

kan se denne tråd er startet for 1 år siden, og problemerne er der stadig! tager Yousee det ikke alvorligt???

kan se denne tråd er startet for 1 år siden, og problemerne er der stadig! tager Yousee det ikke alvorligt???

:slight_smile: Hej tror det Filter er lidt en udfordring for youSee.

Efter sine arbejdes, der på sagen men. en tidshorisont er der vist ikke. 

Vil dog sige til youSee,s Fordel at det. Spam filter er her hos mig.er blevet bedre end som det har været.

God aften- 

Omdømme 2
Badge

Håber også at spamfiltret bliver optimeret. Jeg skal ind flere gange om ugen, for at markere nogle mails som ikke-spam.

Og det er fra samme afsendere.:unamused:

Håber også at spamfiltret bliver optimeret. Jeg skal ind flere gange om ugen, for at markere nogle mails som ikke-spam.

Og det er fra samme afsendere.:unamused:

:slight_smile: Det kender jeg selv. Ville mene når man engang have. markere mails som ikke Spam  Og de flyttes til indbakken. At så Mail systemet så husket. dette frem afrette .Er desværre så ikke til fældet lige pt. 

God aften-  

Besvar