Spørgsmål

YouseeTV på Chromebook. STRAM OP YOUSEE!!!


Som titlen antyder, så skal Yousee skynde sig at strammeop så man kan se tv på deres app og på nettet på en Chromebook. Det kan ikke være rigtigt at man i 2019 ikke kan lave en app som understøtter alle gænse platforme.

STRAM OP YOUSEE!!!

3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Nogle Chromebooks kan afvikle Android apps. Så en YouSee TV og Film app på din chromebook bliver måske mulig.
https://support.google.com/chromebook/answer/7021273?hl=da
Interessant at Yousee ikke besvarer noget, den grønne skærm er måske en feature...det er godt nok irriterende at den App ikke virker, og så til en platform der i den grad vokser i popularitet. Hvad kan man forestille sig at de vil gøre.....fjerne en bug ville vist være en god idé!
Omdømme 3
Badge +1
Hej @NyBruger24 og @ForumBruger2099

Som @Slangefar skriver, så er det desværre sådan, at YouSee Tv & Film-appen ikke kan understøttes på Chromebook. :/

For at tilgå vores Tv-tjeneste, skal man derfor benytte Google Chrome-browseren på enheden i stedet, og tilgå tv.yousee.dk herigennem. Hvis der kommer en grøn skærm frem, som @ForumBruger2099 skriver, så er det sandsynligvis, fordi der ligger noget gemt browserdata og driller. :)

Man kan teste, om det er gemt browserdata, der laver ballade, ved at prøve at åbne siden i et Inkognito-vindue i stedet. Google har lavet en vejledning til Inkognito-browsing, som findes hér:

https://support.google.com/chrome/answer/95464?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da

Hvis det virker, så kan man slette de gemte browserdata i browserens indstillinger. Det har Google ligeledes lavet en vejledning til på deres side:

https://support.google.com/chrome/answer/2392709?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da

Anna,
YouSee Forum Team

Besvar