Spørgsmål

YouSee radio og tv applikation fryser


Badge
Når jeg benytter YouSee radio og tv applikation og ser tv på min iPad begynder billedet nogle gange at fryse. Hvis jeg lukker tv programmet ned og starter på ny, virker det igen. Har kontaktet kundeservice, og han sagde at man kunne gå i en YouSee butik, og de kunne lave noget ved ipaden der modvirkede denne fejl.
Kan i hjælpe mig med denne fejlrettelse.

4 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Noget tyder på, at problemet ligger hos Yousee. For mange bruger muligheden på samme tid. Flere klager over ens problemer med forskellige enheder. Det eneste du kan gøre selv, er at slette din app og lægge den ind igen. Er der flere apper, som virker dårligt på samme tid, kunne du overveje at nulstille din tablet. Det var jeg nødt til med fruens tablet.
Omdømme 1
Det er ikke din iPad der fejler noget. Det er youSee der ikke fungerer. Har samme problem på android, PC og iPad. Mærkeligt at youSee reklamerer med alle deres fordele, og det så ikke fungerer. Ser mig om efter anden leverandør.:@
Omdømme 7
Badge +5
Noget tyder på, at problemet ligger hos Yousee. For mange bruger muligheden på samme tid. Flere klager over ens problemer med forskellige enheder.

Yousee holder det da så godt nok hemmeligt.

Intet på driftsstatus
har købt mig et smart tv, fordi yousee lavede om, og så havde jeg da regnet med , at kunne høre radio på tv'er..men det kan jeg så ikke, og det fatter jeg jo ikke. Philips siger tv'et er opsat til det, men jeg kan ikke finde en eneste kanal på 701 og frem eller 1701 og frem ..så øv øv...nu må jeg jo så ud og købe en transister..mit gamle tv, kunne godt tage radiokanalerne og her hørte jeg altid radio...øv noget høns:@:@:@

Besvar