Yousee play på jailbreak enhed


Hejsa kan det være rigtig at der er lukket for live tv på en Jaielbreaket Ipad.Hvorfor?

Er Yousee I lommen på Appel?

Det er vel ikke Yousee`s opgave at være morallens vogter?

I skal vel varetage kundens intresser ikke Appels?

Når man betaler sine regninger til tiden kan Yousee da være ligeglade med om en enhed er sort, hvid, jailbreaket, eller blå?

Hvad bliver det næste (sort skærm på alle LG tv)

Mvh.FN:(


7 Kommentarer

De er gået DRM-amok. Derfor. Bruger man viewright som afspiller må man f.eks. ikke engang have medieafspilleren vlc kørende samtidig. Den kan jo skærm-optage. Det lyder dumt, men sådan er det.

Det generer deres almindelige kunder. Piraterne er ret ligeglade.

Bare FYI....at jailbreake en apple enhed, eller for den sags skyld roote en android, er på ingen måde ulovligt eller brud på nogen rettigheder. Apple prøver ihærdigt at kaste ansvar fra sig hvis man jailbreaker, men ombudsmanden har afgjort at man ikke kan miste garantien ved at jailbreake. Så vidt jeg husker kører der retssager på EU plan omkring dette mod Apple. Så at Yousee skulle lukke på for at bruge en app på en jailbreaket enhed må være et spørgsmål om uvidenhed fra deres side.

Omdømme 1
"Så at Yousee skulle lukke på for at bruge en app på en jailbreaket enhed må være et spørgsmål om uvidenhed fra deres side."

Det er betydeligt lettere at sniffe en krypteret video-strøm ud fra en enhed, der er jailbreaked, så rettighedsindehaverne kræver som udgangspunkt, at YouSee ikke tillader jailbreakede enheder af den årsag.

Jamen så blev det da opklaret .) Godt og hurtigt svar fra en faglig kompetent person....+1, thumbs up, like og whatnot herfra .)

Omdømme 1
Det var så lidt, tak for ros. 🙂
Hej og tak for Ris og Ros.Tror at det er seven ind. Ville bruge Ipad til film det er dog noget være flimmer. Det virker bare super fra min Android telefon. Så Ipad kan få et spark i R****

Mvh. FN :D

Hejsa🆒
Er der noget eller nogle som spærre for Cydia app. Når man laver et jailbreak på sin enhed.
Jeg har oplevet at miste cydia på min iPad og iPhone efter jeg brugte jailbreak yalu102. Det er stadig i beta, den sidste før complete.
Jeg har prøvet alt muligt for at få cydia igen men uden held.
Ved nogle her noget?
Mvh. RicajX🆒

Besvar