yousee play / musik app til Windows Phone


Omdømme 4
Hej, hvornår kan man forvente at I lancerer en Yousee Play / Musik app til Windows Phone?
Siden I sælger Windows Phone, så må det også kunne forventes at I understøtter dette OS med tilhørende apps.

/Michael

123 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej mph

Tak for interessen for YouSee Play! 

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke konkrete planer om en Windows App til YouSee Play. Det er vores indtryk, at et fåtal af alle vores kunder på nuværende tidspunkt, har en Windows Phone og størstedelen samtidig har, en Android eller iOS enhed/tablet de kan bruges app'en på.

Når ovenstående er skrevet, skal det siges, at det ikke skal forstås, som en afvisning om, at vi kommer på Windows Phone platformen. Vi holder naturligvis øje med udviklen og antallet af brugere herpå. Det er dog ikke noget der er lige rundt om hjørnet, desværre.

/Kasper 

Omdømme 4
Hej Kasper
Det er naturligvis ikke noget jeg er særlig begejstret for at høre.
Både min kone og jeg har Windows Phones, og er glade for det. Vi er så skiftet fra TDC til YouSee mobil. TDC havde/har en Play app på Windows Phone, som fungerede ganske fint. Hvis TDC kan, hvorfor kan I så ikke?
Vi har ogsÅ YouSee bredbånd og kan også den vej igennem benytte musik streaming, hvordan måler I på om der er interesse for en Windows Phone app? Har I fortaget nogen form for undersøgelse af det, siden du skriver "at det er vores indtryk..."?
Læg i øvrigt mærke til at dette indlæg har fået lidt thumbs up, så lidt interesse må der da være...!
/Michael
Omdømme 7
Badge +5
Vi må jo blot erkende, at Yousee ikke har meget til overs for Windows Phone, på trods af at der er utallige forespørgsler på facebook

Omdømme 4
Ja, det er jo ret imponerende at Yousee fastholder, at "Det er vores indtryk, at et fåtal af alle vores kunder på nuværende tidspunkt, har en Windows Phone...".
Det er meget muligt at det langt fra er alle der har en Windows Phone, det kan man jo bare se af diverse salgs statistikker, hvor android jo sidder på mellem 60-80% af markedet. Når det så er sagt, så sælger Yousee Windows Phones (og Android og iOS telefoner), og når man sælger smartphones i 3 varianter, og slår sig op på at have en musik/film tjeneste, så må det da forventes, at man understøtter de smartphones man sælger.
Mit ønske er jo blot at have adgang til samme tjeneste som resten af Yousee kunderne - på samme vilkår, og ikke være tvunget ud i diverse mellemløsninger med tablets mv.
Hvis man endelig en dag skulle finde på at lave en app til Windows Phone, så skal der ikke mange ekstra linjer kode til for også samtidig, at have en app klar til Windows 8.1, og på den måde er der jo et helt andet potentiale for at en stor brugerskare vil kunne få glæde og gavn af en app. (Jeg er dog klar over at der på PC er mulighed for at tilgå indholdet direkte via hjemmesiden).

/Michael
Omdømme 1
Hej

Jeg er ny bruger hos YouSee og vil også gerne have adgang til musik, som abonnementet jo har.

Desværre for mig, har jeg også en Windows Phone som mange andre.

Jeg kan heller ikke forstå, at det kan være så svært at lave en app til Windows Phone, når nu TDC kan.

Det er jo også en måde at holde potentielle kunder væk. Det skulle YouSee måske tænke over.

Jeg er skuffet lige som i andre, at YouSeee ikke han tænkt sig at lave en app.

Egon

Omdømme 3
Til de brugere, der ønsker app til Windows phone: Jeg melder mig i koret!!

Da Yousee er ejet af TDC og iøvrigt deler en stor del af programmer/telesystemer og anden infrastruktur, lyder det meget underligt at man ikke engang overvejer at gøre en WP8 app tilgængelig.

Jeg tilslutter mig derfor også de andre brugere, der spørger til Yousee's "indtryk af" hvor manger der har WP8. L

Mvh Eric

Omdømme 1
Uden at ville virke klog og fortælle jer hvordan verden hænger sammen, kunne det tænkes at grunden til at der ikke er så stor efterspørgsel til en yousee app til windows phone skyldes at de kunder i har der ønsker en sådan app, i stedet finder en anden udbyder der understøtter formatet.

Det er i hvert fald det jeg har gjort hvilket jeg også har sagt til jeres sælgere når de har ringet for at tilbyde mig at samle alle mine tv, internet og telefon forretninger hos jer, noget jeg faktisk meget gerne vil gøre, men jeg vil ikke betale det samme for en dårligere vare end jeres kunder med android eller ios systemer.

Dette betyder også at når jeg en dag får muligheden for at skifte kabel-udbyder så forsvinder jeg også fra yousee's platform der.

Håber at i snart ændre holdning, hvilket jeg desværre ikke har store forhåbninger om da dette er det samme vi har hørt i de sidste 2 år fra jeres side.

P.S. at i påstår at i ikke kan streame til WP er mig en gåde når TDC kan, i har trods alt en ret stærkt bånd til det brand...

Omdømme 1
Yes, jeg melder mig også i koret. Ekstremt ringe, at appen ikke findes Windows Phone. Kan ikke tage lang tid at bakse en sådan sammen.. 

JeppeVJ skrev:
Yes, jeg melder mig også i koret. Ekstremt ringe, at appen ikke findes Windows Phone. Kan ikke tage lang tid at bakse en sådan sammen..

Det koster. Og det er ikke sikkert, de har udviklere til den platform. Dvs. så skal de have nye folk ind. Det koster ekstra. Uha :-)

Jeg vil også gerne have en App til min Windows Phone og ikke mindst Surface tablet. Det er super træls at man skal igennem denne diskution, i stedet for at Yousee bare erkender at de kan få kunder på denne konto.

Har fyret HBO og bruger Netflix af samme årsag...

/Peter

Omdømme 2
Hej Kasper

Helt ærligt - vi er lige blevet lokket over på YouSee bredbånd og telefoni. Vi har 3 Windows PC'ere og 2 Windows tablets og 2 WindowsPhones og så kan man ikke få en app til noget af det - ligesom man kan hos TDC.

I det mindste må det være piece of cake at skifte logoet på deres apps. De er jo opfundet een gang i den samme koncern - vågn nu lige op.

Hvorfra ved I, at der IKKE er nogen interesse ??????

Ufattelig mange virksomheder skifter p.t. til Windows Phone platformen - simpelthen fordi den rummer mange fordele sammenlignet med de to øvrige. I DK er den bevægelse helt i top sammenlignet med resten af EU og verden i øvrigt.

Omdømme 3
Hej Kasper.

Måske ville i opdage at interessen for Windows Phone var større, hvis i undlod at slette gamle indlæg.

Jeg har tidligere læst (og skrevet) om det, men kan ikke længere finde de ældre indlæg.

Men "Mands minde" er mere end 14 dage.....

Omdømme 1
Jeg melder mig i koret!!! Vi vil have en app. til windows phone,

Omdømme 2
Hej Kasper

Som HELT ny kunde synes jeg, at det er utroligt arrogant at jeres sælgere sælger noget, som I ikke har på hylden. Og det er bestemt ikke tilfredsstillende at Yousee handler på "fornemmelser". Hvorfor kan I ikke blot få jeres moderselskabs APP "kastet i hovedet". Den ER opfundet og den VIRKER.

Er denne debat - dette forum - noget som YouSee's ledelse læser???

Det turde dog være smart om man forholdt sig til kritikken på konstruktiv vis.

Omdømme 2
Logan skrev:
JeppeVJ skrev:
Yes, jeg melder mig også i koret. Ekstremt ringe, at appen ikke findes Windows Phone. Kan ikke tage lang tid at bakse en sådan sammen..

Det koster. Og det er ikke sikkert, de har udviklere til den platform. Dvs. så skal de have nye folk ind. Det koster ekstra. Uha :-)

YouSee er da heldige med, at vi (kunderne) betaler :D

Omdømme 4
Hej alle!
Godt at se at der er mange flere end blot mig der er træt af at YouSee ikke har en app til Windows Phone
Omdømme 3
Super god pointe.

Har iøvrigt lige fået en mail fra Yousee, hvor de reklamerer for at man kan se tv på mobilen...... not.

Omdømme 1
Det er dejligt at se, at der er flere der nu melder sig unden fanen som også mangler en app til youseePlay

Jeg kan nu ikke se, hvorfor YouSee ikke bare kan få den af TDC. Det er vel sammen firma?

Ellers bør de bare komme i gang og få den under juletræet - og jeg mener i år. 

Glædelig jul alle lidelsesfæller.

Omdømme 1
Det er bare ikke godt nok! Har lige bestilt en nokia lumia hos jer og har først efterfølgende opdaget at i åbenbart differentierer imellem jeres kunder. Hvis i sælger windows phones må i også sørge for at brugerne af dem har de samme fordele som jeres øvrige kunder - for vores abonnementer er jo ikke billigere? Men jeg kan se på tråden at andre udbydere åbenbart ikke har problemer med at give windows phone brugere mulighed for musik så måske skal man til at kigge sig omkring efter en anden udbyder?
+1

Omdømme 2
Jeg vll også gerne melde mig under fanerne for tilhængere til app'en til windows tablet og windows telefoner.

YouPlay på windows-tablet virker som "UPlay".  (hvilket ellers var en af årsagerne til at vi fik en tablet som tillige kunne kombineres med arbejde. Uden mellemløsninger.

//Jens

Omdømme 2
Ja, jeg undre mig også stadigvæk over at yousee ikke vil supporte alle deres kunder , jeg har skrevet før og ønsket en app til windows phone , gad vide om forbrugerombudsmanden syntes det er iorden at udelukke nogle kunder , især når det ikke er klart markeret i yousee`annoncer.

Omdømme 1
Endnu en kunde der savner en app til windows phone. Kom i gang :-)

Omdømme 1
Jeg har en Lumia 925 og en Asus Transformer Book T300, begge med Windows - Hvordan skal jeg hører det musik jeg betaler for via mit YouSee Play?

KarenTobisch skrev:
Jeg har en Lumia 925 og en Asus Transformer Book T300, begge med Windows - Hvordan skal jeg hører det musik jeg betaler for via mit YouSee Play?

Da Yousee tilsyneladende ikke kan levere appen med musik til din modil, har du så forsøgt at få et afslag i prisen hos kundeservice?  Måske kan rabatten så bruges et abonnement hos en anden musiktjeneste, indtil  Yousee's programerer en app der fungerer på dette mobil mærke. Bare et forslag.  

Hvis en sælger har solgt dig og andre en mobil, og du har en ordrebekræftigelse på at sælgeren har lovet dig musik på mærket Lumia 925 og en Asus Transformer Book T300, har du vel en god mulighed for at vinde en klagesag ved Yousee.   Findes det ikke på skrift, er det vist påstand mod påstand, og kan blive en lidt mere besværlig 

Jeg har forsøgt at finde information om hvilke telefoner yousee's musik app er kompatibel  med, men kan ikke finde det noget steder.

Begrundelsen kunne derfor være at du ønsker en anden telefon, hvor Yousee musikappen.fungerer.   http://yousee.dk/kontakt/klage.aspx

Besvar