Spørgsmål

YouSee App "fryser"


Streaming af TV "fryser" efter ca. 30 sek. Ofte starter stream igen efter ca. 1-2 min. - ofte lyd først og så billede efterfølgende. Nogle gange starter stream slet ikke igen. Det sker på både iPhone og iPad. Hvis mobildata benyttes er der ingen problemer.
Problemet har været der i flere måneder og er helt konsekvent. Det har virket upåklageligt tidligere. Alt udstyr har været genstartet/nulstillet. App har været slettet og geninstalleret.
Bredbånd : YouSee 100/30, Router : YouSee og Airport Extreme.

Nogle forslag til løsning ?

17 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej Steffen

Velkommen på YouSee Forum! 🙂

Jeg kan se, at du ikke har fået svar fra forummet, så jeg prøver lige at byde ind.

Først ville jeg teste hastigheden på forbindelsen:
Tag hastighedstesten

Hvis den er meget lav, så skal du skifte kanal på din Airport router, for at optimere WiFi.

Hvis det bliver ved at drille, så vil jeg anbefale dig, at pille din Airport fra og teste direkte på YouSee modemmet.
Sådan optimerer du WiFi

Det tyder ikke på at være noget med YouSee app'en, når den fint kan levere streaming på mobilnetværket. Så må det være din WiFi-forbindelse.

Lad os endelig høre nærmere fra dig 🙂
Efter sidste opdatering virker TV Guide ikke på min android. Kun på min android, ikke min PC.
Har Ok hastighed. Meget irriterende.
Omdømme 7
Badge +7
Der er skrevet om et tilsvarende probmem på FB, det er meldt videre.
Omdømme 7
Badge +3
Hej, Jeg oplever det samme, men KUN ved LIVE fodbold kampe, de virker kun med mobil data...
Jeg oplever det samme her også, det virker kun med mobil data, jeg ved med sikkerhed at mit hjemme netværk ikke fejler noget, det er optimeret.

Problem på iPad, iPhone
50/10 Mbit med homeboks 4 ac
Fejler både på 2,4 og 5 GHz wifi
Me2
Samme fejl her :(
Yousee tv og film app virker kun med mobildata 😞
Har installeret nyeste IOS , har genstartet Yousee modem ( optimeret wifi) alt andet virker fint på wifi , feks Netflix. Da jeg har begrænset mobildata er yousee appen dømt ude 😞
Omdømme 7
Badge +3
Det skøre er at det er kun med Yousee Wifi det fryser, ikke med en anden ISP...
Omdømme 1
Hej Steffen

Velkommen på YouSee Forum! 🙂

Jeg kan se, at du ikke har fået svar fra forummet, så jeg prøver lige at byde ind.

Først ville jeg teste hastigheden på forbindelsen:
Tag hastighedstesten

Hvis den er meget lav, så skal du skifte kanal på din Airport router, for at optimere WiFi.

Hvis det bliver ved at drille, så vil jeg anbefale dig, at pille din Airport fra og teste direkte på YouSee modemmet.
Sådan optimerer du WiFi

Det tyder ikke på at være noget med YouSee app'en, når den fint kan levere streaming på mobilnetværket. Så må det være din WiFi-forbindelse.

Lad os endelig høre nærmere fra dig :)Oplever samme problem.
Og det er både med jeres egen router, og med anden.

Kan ikke være rigtigt, at man køber et produkt som man bliver lovet virker, og så det IKKE lever op til det man betaler for ??
Og nogle kanaler kan MAN KUN SE via jeres trådløse net.

Venligst få det fixet, er MEGET skuffet over jeres produkt til iPhone/iPad, for det bruger man på farten og især om sommeren ?
Omdømme 7
Badge +7
TV2 kan kun ses på You See bredbånd, medmindre der haves TV2 ude, det koster Kr.5/måned.
Samme problem her. Efter ca. 30 sekunder fryser billedet på min i-pad. Jeg har selvfølgelig testet hastigheden på mit wifi, sørget for at ipad er opdateret med nyeste OS, installeret seneste Yousee TV app, osv. men det er kun Yousee appø den er gal med. Netflix og andre apps kører fint. Af og til starter youseetv streamingen igen efter en rum tid (nogle minutter), nogle gange uden billede men ofte sker der ingenting. Hvis jeg efter at billedet er frosset trykker stop og derefter igen play, får jeg den klassiske og meget brugbare (not) fejlmeddelelse “Beklager, der er desværre sket en fejl.” Ja det er der vist... Er der nogen her på siderne som har fået hjælp til at løse dette problem eller har forslag til hvad der kan være årsag til det?
Jeg har samme problem. DR fryser efter kort tid. Umiddelbart har de andre kanaler ikke samme problem.
Jeg har samme problem på både iPad og iPhone. Starter jeg min VPN, virker streamingen fint. Dvs. det er med al sandsynlighed ikke er min Wifi-forbindelse, der er problemet.
Hvis jeg genstarter iPad/iPhone, virker streaming igen fint - et stykke tid. Herefter vender problemet tilbage. Var et problem i iOS 11 og også iOS 12. Både da jeg havde en Netgear 6250, men også efter skift til en Sagen3890v2. Hmmm - helt klart et problem med app'en.
Har ikke problemer med andre streamingtjenester.
Har prøvet alle de gode forslag - afinstallation, reset netværksinstillinger, reboot modem, etc. Fix den app!
Har samme problem, efter cirka 40 sekunder så stopper streamen på appen uanset kanal, slår jeg over på mobil netværk 4G så kører det fint. Hvis jeg så prøver at genstarte mobilen så kan jeg for det meste få den til at køre igen på wifi men efter nogen tid / dage får jeg samme problem og fejl igen hvor den fryser og så lidt efter skriver "Beklager der er desværre sket en fejl".

Mangler også lyd på de påmindelser jeg sætter til tv programmer jeg skal huske at se, banneret dukker op på skærmen men ingen pling lyd med. Vi fandt ud af på et tidspunkt at det var problem med nyere iphones fra 7-8 og opefter, inde i indstillinger på iphone under yousee appen der mangler der simpelthen den knap for påmindelses lyd som kan slåes til eller fra. På feks. Iphone 6 der er den der. Fik at vide fra support på FB at de ville forsøge at få implementeret den lyd men der er intet sket her mange måneder efter selv efter den seneste nye app version de sendte ud hvor der var rettet fejl og ændret udseende og ting og sager, men intet gjort med hensyn til den pling lyd. Så den påmindelses funktion er helt håbløs når man ikke får den lyd med, ellers skal man tilfældigvis kigge ned på skærmen idet banneret kommer frem, man misser det ofte pga. den manglende lyd.
Har sjovt nok det samme problem med at det fryser, hver gang jeg tester trådløs hastighed er det på maks, så intet med det at gøre, har fulgt problemet på diverse sider i snart et år, men har stadig ikke fundet en løsning på det.
Sindsygt frustrerende og skrammende at et firma der sidder på sådan en markant del af markedet ikke kan løse dette på et år???
Omdømme 7
Badge +3
Jeg har prøvet at teste det, med G4 (Data) der fryser billedet ikke på min telefon, og har vi ikke fri data nu i ferie perioden?
Ja med 4G kører det uden den fryser fast. På FB sagde deres support at jeg kunne prøve nustille modem, men det vil jeg ikke da jeg er 100% sikker på det ikke har noget at sige eller vil hjælpe. Havde samme problem med det modem jeg havde før det jeg har nu, og med andre der skriver de har samme problem så er der noget galt et andet sted. Dog kan jeg hvis jeg genstarter mobilen ofte få den til at køre igen uden den fryser, men det holder kun i et par dage mener jeg så begynder den igen med at fryse fast. Tænker ikke der blir gjort mere ved det fra Yousee's side, er trods alt længe siden fejlen blev rapporteret første gang og stadig intet sket.

Besvar