Spørgsmål

wiew right i safari mac os sierra


den vil bare ikke virke


45 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
En anden Mac bruger siger, at det virker fint med Chrome. Har du prøvet, at lægge den nødevendige "plug ind" ind igen? https://kundeservice.yousee.dk/underholdning/installation-og-opsaetning/installerer-plugin-til-tv-og-film/safari
Omdømme 1
Har idag installeret MacOS Sierra - og ViewRight Web Player virker IKKE /Safari & Firefox/ - og nej... bruger ikke Crome / er Mac bruger - samme problem sidste gang Apple kom med et nyt OS - håber de får fingeren ud af r.... i deres software afdeling, så det ikke tager over en måned ligesom sidst. hilsen en WebTV bruger "Sander"
Omdømme 1
Det virker simpelthen ikke med macOS Sierra, som netop er udkommet officielt.
Det er egentlig lidt pudsigt, med 3 måneder til at lave tests, og informere kunderne om forløbet. Det var ligesom meningen med Apple's beta-program.

På alle måder utilfredsstilende. Jeg håber derfor disse kommentarer vil være medvirkende til at Yousee lige retter et ekstra blik på den voksende gruppe af Mac brugere. Alt andet ville være dårlig forretningssans. Især da det tilsyneladende ikke er første gang problemet er opstået. Med andre ord: Stram jer lige lidt an!
Det er nok ikke korrekt med "et like", men jeg er helt enig og jeg er forundret over, at man ikke har foretaget nødvendige tests. Det virker ikke videre professionelt og efterlader et ellers udemærket produkt (YouseeTV) med noget tilbage at ønske.

Dan
Omdømme 6
Badge +2
Hej alle,

Vi er i fuld gang med at undersøge dette nærmere for at finde en løsning. Indtil fejlen er løst, så er det muligt at se Tv & Film med Google Chrome-browseren, som Slangefar nævner.

Jeg må beklage fejlen og de gener den medfører. Når jeg har hørt mere fra vores produkt-afdeling, så vender jeg naturligvis tilbage.

Vh
Jeg har talt med din kollega Daniel om problem med viewrigth, jeg installerer ny version mc os sierra... han kan ikke løse det... jeg håber yousee finder løsning med hjælpeprogram...viewrigth som kan samarbejde mellem sierra og viewrigth.
Omdømme 1
Under alle omstændigheder er der noget der tyder på at I ikke har haft antennerne tilstrækkeligt ude, hvilket i sig selv er utilfredsstillende. At henvise til at man bare kan bruge en anden browser, var måske gangbart for ti år siden, da markedet så markant anderledes differentieret ud, og man bare måtte bøje sig. Nu hvor kundens forventinger i højere grad sætter dagsordenen, vil der altid være en anden udbyder der søger at udnytte disse behov via standardsoftware der i forvejen overholder alle gængse standarder, som hviler på en sikkerhed og stabilitet til gavn for kommende opdateringer.
Det kan bare ikke passe at en organisation som TDC/Yousee ikke kan finde en eller anden programmør i huset der kan få tv pakken til at virke på Mac. Kom nu i gang TDC/Yousee!!!!! Det er 10 dage siden i blev officielt opmærksomme på at der er et problem med at se jeres pakke på en Mac efter den nye macOS opdatering. Det må i kunne gøre bedre.

Der er bare ikke nogen undskyldning for det her sjusk.
Jeg er meget nysgerrig, vedrørende hvor langt i (Yousee) er i denne proces. Dette har allerede taget alt for lang tid.
Omdømme 3
Nu må Yousee da snart have løst det problem, vi kører jo ikke Mac for at ligge et google program på for at se tv alene
Omdømme 7
Badge +7
Hej Alle

Vi har desværre ikke noget nyt på denne front endnu.

Firefox eller Chrome er indtil videre stadig løsningen nu og her.
Det virker hos Stofa !
Omdømme 3
Hej Alle

Vi har desværre ikke noget nyt på denne front endnu.

Firefox eller Chrome er indtil videre stadig løsningen nu og her.


Så er der gået næsten en måned, og det er stadig ikke muligt at se Web-tv ved brug af safari 😞 Man kan vel godt tillade sig og sige, at Mac brugere får et dårligere produkt som kunde hos Yousee, end kunder som er på andre platforme.
Og nej Chrome og andre løsninger er ikke en mulighed, da de anbefaler brug af forskellige anti-virus programmer, hvilket jeg ikke har.
Desværre har Yousee alt for mange problemer pt. De er ikke i stand til at levere stabilt bredbånd, de har ikke en kundeservice der ved hvad de snakker om, og de kan ikke levere en løsning til Safari. Løsning - skift til en anden leverandør!
Omdømme 3
Desværre har Yousee alt for mange problemer pt. De er ikke i stand til at levere stabilt bredbånd, de har ikke en kundeservice der ved hvad de snakker om, og de kan ikke levere en løsning til Safari. Løsning - skift til en anden leverandør!
Hvem kan du anbefale, når Yousee sidder som leverandør til hele ejendommen (betalt via fællesudgifter), og derfor ikke er sådan at slippe af med.
Der er jo ikke noget nyt i denne problemstilling, ViewRight har ikke fungeret korrekt med Safari siden 2013 og Yousee har hele tiden haft undskyldningen, "Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på en løsning (sammen med ViewRight) - Men intet sker. Jeg har påtalt det flere gange gennem årene. Iøvrigt bruger ViewRight Web Player mellem ofte 50 of 90% af CPU'en i diverse browsere, hvilket er ganske uhørt og Mac'en med Sierra bliver hurtigt belastet. Og hvorfor kan der ikke være andre players åbne, når ViewRight er aktiv? Alt i alt virker det som om uviljen mod Mac er herskende i Yousee, derfor sker der intet. Dybt uprofessionelt...
Det virker stadig ikke. Venter på at Yousee finder en løsning. Forstår ikke det skal tage så lang tid.
Jeg er også MAC bruger, og det virker heller ikke på Firefox
Omdømme 5
Badge +7
Bare lige så I er orienteret, så er det bestemt ikke noget, der er gået i glemmebogen - det er lidt af en drilsk fejl, men vi gør, hvad vi kan.
Det lyder skønt, er ved at være ret træt af, at det hele tiden flimmer .Samt får at vide, at Viewright ikke virker på Safari, gå over på Firefox, også er det total flimmerende eller går ud.
Kom nu i gang... nu er det 2 måneder siden. Hvad er status ?? Sjovt nok virker yousee heller ikke altid med appletv... er i bange for at vi ikke ser udsendelserne på vores tv/kabel/fiber ??

Kunne i ikke ansætte en som har forstand på at løse dette problem ?
Sker der snart et eller andet med ViewRight no-kompabilitet til Safari i macOS Sierra ?
Det er ved at være temmelig lang tid siden, at Sierra kom frem og YouSee har endnu ikke rykket sig.
Det her får nogle negative konsekvenser som Yousee ikke ønsker sig, tro mig!
Yousee's holdninger lader til, at være: skift browser og så er de for øvrigt ret ligeglade 😞
Omdømme 6
Badge +2
Hej alle,

En hurtig opdatering - selvom jeg desværre nok ikke kan give jer det svar I ønsker.

Vi ser stadig på problematikken, men for at finde en løsning kræver det en større omlægning i vores bagvedliggende systemer. Vi arbejder dog stadig på sagen, og jeg vender naturligvis tilbage når jeg hører mere.

Beklager meget for de gener dette har medført. I kan dog stadig bruge andre browsere som f.eks. Chrome.

Vh

Besvar