Spørgsmål

tv.yousee.dk


Omdømme 3
Jeres middelalder system med at man ikke kan leje film direkte i app'en er noget værre møg, det har det altid været men nu kan det slet ikke lade sig gøre at leje film på tv.yousee.dk. Ihvertfald ikke på ipad da betalingsknappen mangler.

Stram op

2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +3
Prøver man at leje en film på en iPad vises en besked om at man først skal leje filmen på tv.yousee.dk. Åbner man så tv.yousee.dk og vælger en film, skal man klikke på pilen i højre side, (den vises i en ring og peger til venstre), hvorefter der vises en grøn lodret bjælke i højre side med informationer. Nederst i den bjælke er en knap med teksten "Lej film" samt oplysning om prisen. Man skal tilknytte et betalingskort. Det er muligt at denne knap er skjult under skærmbilledets nederste kant, så må man rulle billedet op så det skjulte kommer frem.

Nu har der i nogen tid været adskillige problemer med YouSees websider, så noget der virker for nogle brugere virker måske ikke for andre brugere, og noget der virker den ene dag virker måske ikke en anden dag.
Omdømme 3
Alt det du skriver er jeg helt med på og jeg kan sagtens finde ud af at scrolle, men tak for svaret.

Besvar