Spørgsmål

Problemer ved login og jeg smides af webmail


Når jeg logger på min webmail, kommer jeg ikke direkte ind på jeres selvbetjening. Dette ønsker jeg ikke. Jeg ønsker at komme direkte ind på min webmail, da jeg ikke ønsker at købe produkter eller se mit forbrug.
Endvidere bliver jeg ofte smidt af webmailen, når jeg bruger dem. Det er ikke hensigtsmæssigt, da jeg ikke ønsker at lukke med. Jeg må nemlig logge på igen. Det sker også, at jeg midt i en mail får at vide, at jeg ikke kan komme videre på grund af systemfejl

2 Kommentarer

Det lyder som en fejl hos dig.
Slet browserdata d.v.s historiklen i den browser du bruger. Da jeg ikke ved hvilken du bruger har jeg søgt efter Browserdata på google:
se her
https://www.google.dk/search?q=slet+browserdata&rlz=1C1CHZL_daDK756DK756&oq=slet+browser&aqs=chrome.1.69i57j0l5.7361j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

VIGTIGT: Du skal ikke slette koder og login.

Når du er logget på yousee, bliver du automatisk logget ud efter et lille stykke tid, hvor du ikke har været aktiv på pc-en. Hvis du vil undgå det skal du installere et mailprogram på din pc, som kan håndtere din konto.
I game dage havde Microsoft et program der hed Windows Live mail 2012, (og som mange stadig bruger) men da det program ikke længere opdateres, vil jeg ikke anbefale det.

Jeg er begyndt at bruge dette gratis program https://www.getmailbird.com/.
Når du installerer det kan du vælge DANSK

Jeg har den fulde version og har indstalleret min youseemail, gmail og flere konti fra eget domæne. Til alle der bruger WLM kan Mailbird absolut anbefales.

Jeg vil næsten tro at du kan bruge Opsætningen til Live mail
https://kundeservice.yousee.dk/mail/opsaetning/manuel/live-mail
ps . pudsigt nok er jeg nu logget ind på forum, men bliver smidt af når jeg vil skifte til webmail. 😠

Besvar