Spørgsmål

IMAP istedet for POP3


Hej…
Kan man anvende IMAP istedet for POP3 således at man kan synkronisere mappestrukturen mellem Webmail og den lokale Outlook 2016.


4 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +5

Hej LindaFG.

Hvis du først har hentet data med Pop3, er de væk fra server.

IMAP laver kun et “spejl” af server, ikke omvendt. Du kan altså ikke “spejle” din eksisterende Outlook op på en server med IMAP.

-Brian

 

Omdømme 6
Badge +3

Ja, du kan godt bruge IMAP med YouSee mail. 

Omdømme 7
Badge +3

Man kan sætte indstillingen af POP3 således, at der gemmes en kopi af modtagne mails på serveren. Så er de ikke væk.

Hvis de er væk men ligger lokalt på en computer, kan man nogen gange flytte dem til den indbakke, der er synkroniseret med IMAP, og på den måde få dem tilbage til serveren. Dette virker dog ikke sammen med alle mailsystemer og mailklienter. Man skal have dem lokalt på computer (i en .pst fil), det er næppe muligt hvis man bruger mobiltelefon eller tablet. Opret en midlertidig .pst-fil og flyt alle mails hertil, hvorefter POP3-mailkontoen lukkes, inden en IMAP-konto opsættes. Tag backup af .pst-filen inden mails flyttes, da det kan gå galt.

Virker det, så vent et stykke tid med at lukke for mailklienten efter at kopieringen er foretaget, ellers risikerer man at forbindelsen afbrydes før alle mails er kopiret til serveren. Overførslen kan være noget langsom, da det er upload-hastigheden, der her gælder.

Omdømme 7
Badge +7

Hej @LindaFG 

Der har været hele 3 Superbrugere inde og svare i denne tråd, og jeg håber, at du kunne bruge et af svarene, og at du vil markere det bedste svar:relaxed:

Besvar