Svar

Flere brugere på musik


Kan man være flere om et abonnement? Altså så vi laver hver vores playliste, og spiller på hver vores enhed, uden at det forstyrrer hinandens musik?
icon

Bedste svar af Radiomanden 17 juli 2017, 14:35

Det kan kun gøres hvis de ikke er på samme kundenummer, der er kun et Log In på et kundenummer, og så kan der kun være en bruger af gangen.
Se original

7 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Det kan kun gøres hvis de ikke er på samme kundenummer, der er kun et Log In på et kundenummer, og så kan der kun være en bruger af gangen.
Omdømme 7
Badge +7
Hej birbi

Det er helt korrekt som Radiomanden skriver her 🙂

Jeg håber at du har lyst til at markere hans svar som bedste svar 🙂
Det er simpelthen ikke ok, at man har 4 tlf. Abonnementer, fjernsyn og bredbånd til en mindre formue om måneden, at man så ikke kan være flere brugere på yousee musik samtidig.
Omdømme 7
Badge +7
Som skrevet tidligere, medmindre det er seperate abonementer så kan det ikke gøres.
Helt med psebech. Det må I kunne gøre bedre. Sådan at man kan have flere på samme abonnement.
Det er en ting I bør overveje til fremtiden.
Det viser bare, at Yousee ikke evner at følge med og være up to date. Totalt forældet indstilling. Kom lige ind i det 21. århundrede!
Omdømme 7
Badge +3
Mærkeligt nok kan jeg godt afspille YouSee Musik på flere enheder samtidig kun med ét brugernavn. Når afspilning forsøges på en PC samtidig med at der er en igangværende afspilning på en anden PC med samme brugernavn vises en boks hvor der står at afspilning er stoppet fordi der afspilles på en anden enhed, og man kan vælge ja eller nej til at afspille på denne enhed (d.v.s. der hvor boksen vises). Svares der ja starter afspilning, men den fortsætter på den anden PC. Resultatet er at der afspilles på 2 PC'er samtidig, og med samme brugernavn. Det har været muligt at afspille på 4 forskellige enheder samtidig med samme brugernavn, men med afspilning af fire forskellige stykker musik.

Det er muligvis en fejl at dette er muligt, eller det kan være fordi adgangen til musik er gennem et YouSee Plus abonnement (som udgår 31. marts 2018). Men det viser at det er teknisk muligt.

Jeg mener at TDC under det daværende TDC Play gav mulighed for at brugeren kunne oprette lokale ekstra brugernavne til f.eks. familiemedlemmer, som kun gav adgang til musik men ikke til selvbetjeningen. Kan YouSee ikke indføre den mulighed?

Besvar