Spørgsmål

Fjern & Sorter kanaler i Samsung App


Er det bare mig der syntes, at app'en er lidt håbløs?

Hvor fedt er det at have TV-øst og You info kanal som Top 5 i oversigten?? Ligeledes er jeg fuldstændige ligeglad med tysk tv og foketingskanel som i de 10 første.

Har været inden på app via web. Men det ændrer intet på TV'et. Hvor svært kan det være at lave en funktion til at sortere dine kanaler og evt. slå dem fra man ikke gider at se i sin guide.

Kunne også være fedt, at man kunne vælge om man ville starte med oversigten eller tv-guide. Plex & Emby har disse funktion fra dag 1.

App'en er ligeså dårlig til Apple-TV så der ingen hjælp der - Det muligt at de kalder bland selv så længe yousee bare bestemmer rækkefølgende 😞

4 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Der gås ind på App'en enten på en Tablet/Telefon, TV boks under indstillinger og ændrer rækkefølgen. Så ændres den på alle platforme.


Her er det vist på Android TV platformen.

Tak for svaret - deværre bliver det ikke opdateret i Samsung app'en - virker på web.
Bruger ikke TV for low tech 😉
Omdømme 7
Badge +7
Der er synkronisering mellem de enkelte platforme, såfremt der bruges det samme log in på dem, så det bør virke, her er alt i samme rækkefølge, TV boks, begge Android Tablets, Telefon og Android TV samt Web TV.
Omdømme 7
Badge +7
Hej masdk

Der skulle være synkronisering i kanaloversigten mellem vores platforme. Hvis du oplever andet, så prøv at logge ud/ind efter ændringen i kanaloversigten og se om det ikke slår igennem.

Besvar