Fejl m. YouSee Play TV app og Bluetooth headset.


Efter næstseneste opdatering i starten af maj 2016 fungerer YouSee TV og Film appen ikke længere korrekt med Bluetooth headsets på såvel iPad som iPhone. Den seneste opdatering af appen har ikke afhjulpet fejlen.

Jeg har fejltestet med flere forskellige fabrikater af Bluetooth headsets (Sennheiser MM-400X, Sennheiser MM-550X og Plantronics Sense) og flere forskellige iOS enheder (iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air2, iPad 2 - alle med nyeste iOS version installeret) med samme resultat.

Problemet: Så snart jeg aktiverer et Bluetooth headset via Airplay forsvinder billedindholdet fra skærmen på iOS enheden og erstattes med et gråt Airplay logo. Lyden spiller igennem headsettet. Deaktiveres headsettet spiller det hele, som det skal lokalt på iOS enhederne.

Det virker som om appen ikke skelner mellem AirPlay audio only og AirPlay picture + audio.

For en god ordens skyld skal pointeres, at samme konfiguration fungerer fejlfrit (lyd i Bluetooth headset/billede på iOS enhed) på såvel DRTV appen, Netflix og HBO, ligesom det virkede korrekt på YouSee TV og Film op til ovennævnte opdatering.

Hvad er der galt?


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar