Spørgsmål

Bookmate standard?


Omdømme 1
Jeg var glad da jeg så at man kunne vælge noget at læse, men nej hvor blev jeg snydt.
Jeg er glad for at i prøver, men det virker mere som en reklame for bookmate end en service. Stort set alle bøger du starter med er premiere bøger som du ikke kan læse plus at du ikke kan søge efter kun standard bøger så du kan ikke rigtig finde ud af hvad du har med at gøre, så jeg har fået en bookmate service hvor jeg kan føle mig heldig hvis jeg finder en bog der kan læses med standart service. Så er lidt forviret, er yousee more, reklame for andre firmaer eller er det et meget dårlig forsøg på at give os noget ekstra?

Jeg vil hellere have muligheden for at vælge mindre yousee more ting, men i stedet for få en fuld service istedet for en halv service.

30 Kommentarer

Er det overhovedet muligt at søge på de 5.000 danske bøger og lydbøger i standardabonnementet?
Bookmate. Føler mig rigtig snydt. Finder mange gode lydbøger, men når jeg vil låne er det næsten altid Premium. Kan det lade sig gøre, at det kun er Standard der kommer frem?
Det er så fordi den er i Premium abonementet, det er kun dem der er i Standard der er adgang til uden extra betaling.
Der kan læses om det her. https://kundeservice.yousee.dk/abonnement/fordel-bookmate
Jeg kan simpelthen ikke se hvad det er for en fordel man får ved Bookmate. Det er jo helt umuligt at finde en standard bog. Alle bøger er Premium. Hvorfor har I overhovedet sådan en løsning der ikke virker og som skaber utilfredse kunder? Jeg forstår virkelig ikke jeres kundeprogram. Jeg gider ihvertfald ikke bruge mere tid på det. Vi hellere bruge min tid på at finde en anden udbyder.
Fuldstændig enig! De fordele der er ved at være med YouSee opvejer slet slet slet ikke den ekstra betaling man giver i forhold til andre. Mistede også min filmgavekode for noget tid siden da de åbenbart heller ikke køre det længere.
Tilgengæld er de gode til at hæve priserne ret ofte. !!

Besvar