Airplay virker ikke med yousee play TV og filmMit AirPlay virker perfekt med DR TV, Viaplay og TV2 nord, men med Yousee play TV OG FILM sendes billedet op, så det kun dækker halvdelen af skærmen og står lodret !
Nogen der har oplevet noget tilsvarende og har en løsning. Umiddelbart skulle man tro, det var en fejl i yousee app'en ?

20 Kommentarer

Hej Janron

Ud fra de problemer du oplever, så tyder det på at du bruger Skærmduplering og ikke Airplay. 

Hvis det er Airplay og stadig samme fejl, så må du gerne kontakte os, via følgende side: http://yousee.dk/hjaelp_og_support/kontakt.aspx

/Petar

Ja det oplever jeg også. - det samme gælder en af mine venner. Det har ikke tidligere været et problem, men har udelukkende været sådan de seneste par uger. Ved heller ikke hvorfor det pludselig er sådan. Jeg har desværre ikke en løsning, men søger den derfor også.

Hvis jeg kun bruger Airplay virker det slet ikke. Slår jeg airplay og skærmkopi til kommer billedet lodret i den ene side, og som Nanna nævner er det opstået for ca. 3 uger siden ifm. seneste opdatering med direkte airplay adgang via symbol øverst th.
Jeg har samme problem : lodret (vendt 90 grader) billede som kun fylder højre skærmdel. Var tidligere ok og er stadig ok med fx DR TV app'en. Det er en iPad air2 med lightning/HDMI adapter. Airplay eller skærmdublering, whatever, det virker ikke mere. Og Airplay kommer med en meddelelse om at starte video før hdmi forbindes, så den synes åbenbart selv den er involveret !
Omdømme 1
Jeg sidder lige nu med en pc skærm og en Iphone5 og har kabel på mellem dem, ingen problemer, fint billede på skærm, lige så snart jeg starter Yousee app vender billedet 90 grader og er kun i højre side 😞 samme problem har jeg oplevet i mit sommerhus de sidste 2-3 uger mellem Ipad/Iphone og tv skærm, øv øv

Hej,
Har samme problem med at billedet vender 90 grader og kun står i højre side.
Er denne løst eller er der nogen der har forslag til en løsning??
Vi må have PETAR fra Yousee på banen. Altså Airplay virker ikke på yousee tv og film uden skærmkopi. Slår vi derfor skærmkopi til, kommer der kun det halve af billedet anbragt lodret i højre side. Hvis vi vender Ipad flytter det over i den anden side! På DR TV kører det perfekt, og på viaplay og TV2 play virker det, når vi kører Airplay med skærmkopi slået til.
Omdømme 3
Badge +1
Hej Alle

Vi har testet alt igennem og selve Airplay virker med vores app, i skal selvfølge have den nyeste version at vores app og have telefonen fuldt opdateret.

Hvis man benytter skærmdublering enten via et HDMI kabel eller via Airplay, så vender billedet forkert og dette er noget vores udviklere arbejder på at få rettet. Jeg kan desværre ikke give en tidshorisont for hvornår det forventes rettet.

/Kevin

Hej Kevin,
Synes ikke det er rimeligt at YouSee ikke kan give en tidshorisont. Fejlen har snart været der i 1 måned og har jo virket fint før. YouSee må da kunne komme med "noget" frem for at lade deres abonnenter hænge i uvished.
/Booggi
Omdømme 7
Badge +7
Hej Alle 

Fejlen er konstateret og løsning stort set klar.

Forventelig tidshorisont = midt i juni.

/Kasper

Lyder godt Kasper, tak for info :-)

Nu er der så gået 3 uger siden Kevin oplyste, at der ingen tidshorisont var for løsning af problemet med lodretstående billede ved skærmdublering. Nu må der da være en tidshorisont....
Omdømme 3
Badge +1
Hej JanC

Vi har ikke en dato men som min kollega skriver, så forventes det rettet midt juni :)

/Kevin

Hej Kevin
Det er nu 4 måneder siden at jeres udviklere arbejdede på at rette fejlen med lodret billede. Sker der noget???
Det er da rettet for længe siden

Nej det lort virker stadig ikke!, yousee siger at deres app ikke er kompatibel med apple produkter. Synes sgu det er for dårligt at Yousee ikke får det problem løst. Folk betaler i dyre domme for deres produkt
Få den app opdateret så det virker.... Utilfredstillende
Ps. Har den sidste nye app, og Iphone6 opdateret...
Nej det lort virker stadig ikke!, yousee siger at deres app ikke er kompatibel med apple produkter. Synes sgu det er for dårligt at Yousee ikke får det problem løst. Folk betaler i dyre domme for deres produkt
Få den app opdateret så det virker.... Utilfredstillende
Ps. Har den sidste nye app, og Iphone6 opdateret...
Jeg har samme problem
problem løst
Slet app på din enhed
Sluk enhed og tænd igen
Hent app igen
Så virkede min?
problem løst
Slet app på din enhed
Sluk enhed og tænd igen
Hent app igen
Så virkede min?

Det virkede ikke for mig...

Apple TV (4. generation) står bare og tænker.. andre apps og enheder virker fint.
iPad Air fuldt opdateret, samme med app'en.

Besvar