Spørgsmål

Adgang til Yousee Musik er lukket ???


Badge
Adgang til Yousee Musik er pludselig lukket UDEN nogle ændringer i vores aftaler med Yousee ;-(

Vi har længe haft stor glæde af Yousee Musik men pludselig er adgang lukket og vores abbonenter på Bredbånd og TV med bland selv giver åbenbart ikke adgang til Yousee More efter Mit Yousee - men den viser nu TV underholdning ? , som et nyt 3´rd punkt ud over Bredbånd og TV - og her gives adgang til Cmore, samt andet underholdning.

Er dette Yousee More ? - og kan vi skifte Cmore med Yousee Musik, som er det vi reelt ønsker ??

Har søgt efter svar i Yousee Forum, men har ikke fundet nogle afklaring, og Yousee Kundeservice har åbenbart lukket i dag ;-(

// Uldall

2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hvad har du haft som var adgangsgivende til Musik.? Har du ændret på bredbånd forbindelsen.? Mobil abonementer er med Musik.
Der har været fejl på kundeservice, det er OK nu.
Badge
Update - efter kontakt med Yousee Kundeservice.

Vores Yousee Musik aftale er blevet "nulstillet" 26 jan 2018 - da vi ikke med vores to nuværende aftaler på Bredbånd og TV bland selv er berettiget til Yousee More - og dermed ikke kan få Yousee Musik hverken som en del af vores nuværende aftaler eller ved betaling for Yousee Musik.

Problemerne startede da vi sidste sommer fik "opgraderet" vores Bredbånd forbindelse til 100/20 Mbit - og i den forbindelse blev flyttet fra TDC Erhverv og ind under Yousee - og dermed åbenbart ikke længere var berettiget til Yousee Musik, og faktisk ved en fejl har haft adgang de sidste 6 mdr

// UJ

Besvar