Superbrugere på YouSee Forum


Omdømme 6
Badge +3

Vi har den fornøjelse at have selskab af et lille hold superbrugere her på Forum. Her bringer vi lidt information om superbruger-rollen og hvad den betyder.

Hvad er en YouSee Forum superbruger?

En YouSee Forum superbruger er en person, der igennem lang tid har udvist et særligt engagement i YouSee og YouSee Forum, og som er exceptionelt god til at dele sin viden og sit store engagement med andre forumbrugere. 

Vi har valgt at anerkende disse brugers store engagement ved at tilbyde dem en særlig status som superbruger, der bl.a. giver adgang til en række fordele som bruger af forumet. 

YouSee Forum superbrugere er ikke aflønnet af YouSee, og bliver ikke kompenseret på anden måde for deres tilstedeværelse her på YouSee Forum.

Hvorfor har YouSee Forum superbrugere?

Fordi vi gerne vil anerkende særligt aktive brugere på YouSee Forum for deres store indsats og den konsistent høje kvalitet af deres indlæg. 

Superbrugere har adgang til et privat område på YouSee Forum, som er forbeholdt dem. Derudover kan de blive tilbudt at komme med i f.eks. beta-tests, lejlighedsvis blive inviteret til dialogmøder med YouSee, og mere til. Derudover har superbrugerne mulighed for at acceptere et svar som løsning, hvis ikke den, der har stillet spørgsmålet selv gør det inden for otte dage. 


Venlig hilsen
YouSee Forum-teamet 


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar