Pressemeddelelse: Nyt navn og markante investeringer markerer næste skridt for nyt TDC-selskab


Omdømme 7
Badge +7
TDC Group er godt i gang med at skabe to nye selvstændige virksomheder. Et infrastrukturselskab, som skal fokusere på at bygge Danmarks bedste netværk baseret på fiber og 5G og med adgang for alle operatører i Danmark. Og et selskab, der i dag har fået navnet Nuuday (udtales new day), der skal levere digitale tjenester og favner alle TDC Groups kunderettede brands som f.eks. YouSee, Telmore og TDC Erhverv.

For Nuuday bliver det på tværs af brands et afgørende pejlemærke at ’make sense with technology’ ved at levere innovative digitale tjenester og eftertragtet underholdning skræddersyet til kundernes behov.

"Vi lever i en stadig mere digitaliseret verden, og i Nuuday tilstræber vi at udvikle tjenester, der ved hjælp af teknologi kan gøre hverdagen lettere. Vores fokusområder er fortsat underholdning samt netværk-, cloud- og teletjenester, men i dag er et stort skridt på vejen mod at blive en selvstændig virksomhed. Det giver os en unik mulighed for virkelig at styrke vores forretning til gavn for vores kunder,” siger Jaap Postma, koncerndirektør for Nuuday og tilføjer:

”Vores nye navn symboliserer, at det er en ny dag for os og for vores kunder, og vi vil bruge energien i at starte på ny til at blive en endnu mere innovativ og kundeorienteret virksomhed.”

TDC Group har tidligere meldt ud, at det nye private ejerskab også vil medføre et øget fokus på investeringer, der styrker TDC’s langsigtede position. Fremadrettet vil underholdning og cloud-løsninger være vigtige strategiske dagsordener i det nye selskab, og Nuuday annoncerer i dag to konkrete initiativer, der tager afsæt i selskabets investeringsbaserede strategi.

Du kan læse hele pressemeddelelsen her

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar