iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max er lanceret - læs mere her


Omdømme 7
Badge +7

Apple lancerer tre nye iPhones i 2019 - Byd velkommen til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max


Tirsdag aften den 10. september lancerede Apple tre nye iPhones til deres officielle keynote-event i Steve Jobs Theater i Apple Park.

Ved keynoten løftede Apple sløret for hele tre nye iPhones - nemlig iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Apple lancering 10. september 2019


Tirsdag aften lancerede Apple tre nye iPhones og løftede sløret for alle specifikationer og features på de nye modeller.

Hos YouSee har vi selvfølgelig fulgt lanceringen og hos os kan du læse om de helt store nyheder på den næste generation af iPhones i 2019.

Læs mere om de nye specifikationer og features på de nye iPhones fra Apple på vores hjemmeside.

Nyheder fra Apple i 2019 - tre nye iPhones på vej


Ligesom sidste år lancerer Apple hele tre ny telefoner i 2019.

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max med helt nye specifikationer. Fx 12 megapixel TrueDepth front-kamera, den nye A13 Bionic Chip og det nye iOS 13-styresystem.

De nye iPhones kommer også med længere batterilevetid og et mere robust glasdesign, der er endnu mere vandtæt end på forrige modeller.

iPhone 11 kommer med 12 + 12 megapixel dual-kamera og 6,1 tommer OLED-display. Og så er farvepaletten blevet udvidet med flere farver. Du kan vælge mellem sort, grøn, gul, lilla, rød, hvid.

På 11 Pro og 11 Pro Max bliver det endnu vildere. Begge modeller har nemlig 12 + 12 + 12 megapixel triple-kamera. Og så får du en hurtigoplader med som standard i pakken.

Hold dig opdateret om de nye iPhones hos os


Du kan læse om de nye iPhones på vores hjemmeside. Her kan du også skrive dig op på vores interesseliste og få informationer om, hvordan du kan blive en af de første til at købe en af næste generations iPhones i vores forsalg.

2 Kommentarer

Hejsa. Kan du/i oplyse mig om hvornår iphone 11 pro i guld 256gb kommer på lager igen? Hilsen michelle 

Omdømme 7
Badge +7

Kan se du har været i kontakt med You See.

Besvar