3 nye streamingtjenester klar til Bland Selv


Omdømme 7
Badge +7
Hvis du har har en Bland Selv tv-pakke hos YouSee, så er der nu endnu mere at vælge imellem! 🙂 Vi giver dig nemlig mulighed for at vælge 3 nye streamingtjenester til din tv-pakke.

Her kan du læse mere om de 3 nye streamingtjenester:

National Geographic+

National Geographic + er faktabaseret kvalitetsunderholdning, der hele tiden udvikler og ændrer sig i takt med den verden, der omgiver og interesserer os. Vælger du National Geographic +, følger kanalerne National Geographic, Nat Geo People og Nat Geo Wild med. Naviger rundt i det store udvalg af dokumentarer og dokumentarbaserede serier via de dynamiske temaer, der giver et godt overblik og inspirerer til at udforske mere.

Nick+

Nick+ er for alle børn, som kan lide tegneserier og komedier. Når du vælger Nick+, følger kanalerne Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. med, og du får adgang til populære komedieserier fra Nickelodeon, de sejeste tegnefilm fra Nicktoons og det bedste pædagogiske indhold fra Nick Jr., som passer til de mindre børn. Du finder blandt andet hele sæsoner af Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.
Points.

Disney Channels XTRA

Disney Channels XTRA giver dig adgang til et stort udvalg af de bedste serier og programmer fra Disneys tv-kanaler. Disney Channels XTRA giver dig også eksklusiv adgang til sæsonpremierer og nye sæsoner, inden de bliver vist i tv. Når du vælger Disney Channels XTRA, følger kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior med.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar