YouSee gør klar til 1.000 Mbit/s


Vis første besked

37 Kommentarer

Yousee skriver:

Hvis foreningen har et YouSee-ejet kabel-tv-net, kan I få adgang til de nye bredbåndshastigheder. Hvis foreningen har et privatejet kabel-tv-net og i dag har en signalforsyningsaftale hos os, skal der indgås en ny aftale om at få opgraderet kabel-tv-nettet til Docsis 3.1. Før aftalen er indgået, kan foreningen ikke få adgang til de nye bredbåndshastigheder. Bestyrelsen i din forening kan fortælle dig, hvilken aftale I har. Og hvis foreningen er interesseret i en ny aftale, kan bestyrelsen ringe til os på 70 70 40 00.

Omdømme 4
Badge +3
Vores interne net er etableret og udvidet af YouSee løbende.
Da vi i sin tid startede med YouSee (JTAS) skulle det interne net afskrives over 3 år. Herefter ville nettet være vores eget, men hvis prisen for den enkelte forblev den samme efter afskrivningen, ville YouSee vedligeholde nettet og udvikle det i takt med behovet. Mener dog, at vi en enkelt gang fik en udvidelse, hvor bindingen blev sat til 1 - 2 år. Senest er bindignen udvidet for at kunne få Humax boksen for 30 kr./md.
Omdømme 4
Badge
joern skrev:

mich skrev:

perko skrev:

Er det noget som kun blivet tilgængeligt til Foreninger, og ikke til os private kunder?Det er omvendt, foreninger, som ejer deres ejet net, får ikke automatisk opgraderingen, alle andre får den


Vores ejerforening ejer vores net, men YouSee er forpligtet til at vedligeholde og opgradere nettet løbende.
Det er ikke det jeg har hørt fra andre foreninger, og det er heller ikke det der står i indblik, Måske jeres forening har tegnet en vedligeholdelses serviceDet står både under antenneforeninger og ejerforeninger, indblik 3 og 4http://mags.datagraf.dk/indblik/4/
http://mags.datagraf.dk/indblik/3/
Omdømme 4
Badge +3
Foreningen har uden omkostninger fået vedligehold og udviklet vores net ag YouSee. Foreningen betaler ikke noget til YouSee.
Omdømme 4
Badge
joern skrev:

Foreningen har uden omkostninger fået vedligehold og udviklet vores net ag YouSee. Foreningen betaler ikke noget til YouSee.Måske i forbindelse med en binding af kontrakten

Men jeg tror ikke Indblik lyver for alle deres foreninger og ejerforeninger
Omdømme 4
Badge
Det er iøvrigt alt, undtagen kablerne , der skal udskiftes ovenover jorden, hvor foreningen får signalet fra
Det her er jo deres største opgradering/ombygning nogensinde. Der er et før og et efter kabelnet. Så det er ikke sikkert, at du kan sammenligne med fortidens opgraderinger.
Omdømme 4
Badge
Logan skrev:

Det her er jo deres største opgradering/ombygning nogensinde. Der er et før og efter kabelnet. Så det er ikke sikkert, at du kan sammenligne med fortidens opgraderinger.Korrekt.
Faldt over et indlæg på facebook vedrørende varebiler med påklistret Yousee mærkater og på udenlandske nummerplader, hvor Yousee svarede:
********************************************************************
"Udrulningen af Gigabredbånd er den største enkeltstående investering i dansk digital infrastruktur i mange år. Indtil slutningen af 2016 var Dansk Kabel TV A/S ansat som eneste underleverandør. For at overholde tidsplanen og blive færdig med alle TDC-ejede net i 2017 var det nødvendigt at ansætte flere underleverandører. Puljen af ledige danske specialister indenfor denne specifikke teknologi er begrænset, og derfor valgte Huawei at hyre europæiske specialister til opgaven. Den nuværende fordeling er, at Dansk Kabel TV varetager ca. 60% af opgaverne.

Jeg håber dette giver et billede af den beslutning der er taget, og at du får en rigtig god dag."
***********************************************************************
Omdømme 4
Badge
"TDC-ejede net i 2017 "

Så, jo . Yousee har utroligt travlt i øjeblikket
Omdømme 1
Slangefar skrev:

Du kan starte med at undersøge, om du kan få "pair bonding". Det skulle omtrent doble din hastighed. Ellers kan man rejse spørgsmålet i f.eks. : ejerforening, andelsforening, lejerforening og grundejerforening. Er der nok tilslutning kan der f.eks. laves en fremskudt central eller en delt fiber (GPON).

Øv, Yousee har fjernet den side jeg linkede til ovenfor :(


Hvad stod der på siden?
Omdømme 4
Badge +4
Jeg postede et link til, at der var en side som hjalp med en kommende gigabit routere (3890) fra Yousee på coax . Jeg fandt siden via google, og det passede ikke Yousee, at jeg linkede til denne "løse" side og de fjernede den. I dag er 3890 standard router fra Yousee :-)
Omdømme 4
Badge
Så vi venter desværre stadig på at docsis3.1 udrulning starter

Besvar

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)